Seat Leon arayışı


tiesay

Katılımcı Üye
 
Katılım
20 Ara 2019
Mesajlar
1,469
Tepkime puanı
2,293
İsim
Erinç
Arkadaşlar, 

Bir yakınım için sıfır Leon arıyoruz. Yakın zamanda arayıp soran, stoğu olan bildiğiniz bir bayi var mıdır?

Çok seçenek yok ancak yine de belirteyim, 

1.5tsi dsg excellence veya FR. 

Teşekkürler. 

@yusuf @altinoluksd

Sizler de yakın zamanda ateca için görüştüğünüzü belirtmiştiniz, acaba leon da sorma şansınız oldu mu? Yoksa da son çare ateca stoğu olan bir bayi de olabilir. Teşekkürler. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba, geçen hafta doğuş esenyurt ile görüştüğümde 7 Temmuz'da gelecek FR olduğunu söylemişlerdi ama opsiyonlandı mı bilmiyorum.

 
Sakarya bayisine bugün 208 bin den ekselans inmiş olması lazım.. (başka inmedi telefonda)

Bizde style arıyorduk  ona da 187 çekiyor (avek 185)

Araçlar dsg 1.5 

 
@tiesay hocam bu sorunun cevabı basit. Ben türkiyedeki her bayiyi tek tek aradım :)  ama sadece ateca sordum.

 
Dogus oto maslakta son kalan xcellenti komsuma aldik gecen carsamba gunu. Sonraki Ilk gelecekler temmuz ortasi dediler

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
@Savatage abi dusununce benim oğlanı biliyorsun sari sitede artik fiyatlari 150 ye sabitlendi.Satip 185-190 a 2020 leon dsg neden olmasin.Ayni tadi verir mi bilmem ama 5 yaş bi anti aging yapmis oluruz:)

 
@atacandiri

Ama şu var 

Bir golften inip seata geçince DOLU DOLU olması golfü aratmaz ??

Yani comfort golften ekselans leona geçilmeli ki akıl golfte kalmasın. O da 206-207 ye biter

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@tiesay aynı şekilde bende tüm bayileri aradım doğuş ve avek bayileri araçlar temmuzun 3-4 haftası gelecek ama elimizdeki stok durumunu bilmiyoruz istediğin paket gelir mi renk istediğin olur mu bilemiyoruz dedi geldiğinde listeden en uygununu haber veririz dediler. Şuan bekliyorum temmuz sonu aracı teslim alabileceğim . İstanbuldaki diğer bayilerde temmuzda araç yok ağustos dediler ağustostada başı sonu gibi tarih vermediler ama ağustosta türkiyeye yüklü miktarda araç geleceğini söylediler şunuda göz önünde bulunduralım araç fiyatlarını 209bine çıkaracaklar hatta excellence paketde cam tavanı kaldıracaklar temmuz ayından sonra gelecek araçlar için 10binde fiyatı düşüreceklermiş cam tavanı kaldırıp kaldırmayacaklarını net bilmesemde fiyatı 209 yapacaklar .

herkese iyi forumlar diliyorum

araç alacaklar için tek tavsiyem Doğuş oto maslak seati aramanızı tercih ederim diğerlerine göre daha erken aracınızı alabilirsiniz 

 
Sarı sitede 3 yaşındaki 30-40 bin km’deki boş dsg Golf Highline araçlara 230-240 bin lira yazıldığını gördükçe sıfır Leon mantıklı seçim gibi duruyor ve arkadaşınıza umarım bulursunuz hocam. Artık ilan sitelerine bakınca insanın midesi bulanıyor. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Keyifle sıfır araç alma olayı da kalmadı artık. Biz de 1.0 Style Leon a heveslenmiştik, bekleme süresi ve seçim imkanı olmaması bir de sabit fiyat olmaması caydırdı. 2. El Golf almış olduk. Belki de iyi oldu...

 

Geri
Üst Alt