Golf 7 Basic Bi-Xenon U Led Dönüşümü İçin Satılan Led


strayder

Üye
Katılım
10 Eki 2019
Mesajlar
358
Tepkime puanı
178
Konum
İstanbul
İsim
Berat
Hocam bana kalirsa inanilmaz cirkin duracaktir. Çin malı oldugu her sekilde belli, ayrica aydinlatma konusu cok onemlidir surus guvenligi acisindan bence orijinal bi xenin basic farlariniz dursun hem daha guzel gorunur hem daha guzel aydinlatir.

 
@ZITIPAŞA yok hocam yanlış anladınız galiba. Basic bi-xenonlarım duracak, sadece içindeki u led görünen krom görünümlü kısım yerine bu u ledi takacağım. Yani yine orjinal farlarıma sadece u kısmını takmış olacağım.

 
@strayder  yinede kalitesiz durur bence hocam, bi xenonlar gayet şık duruyor bence. Ama tabi yinedr siz bilirsiniz.

 
Bence gayet güzel bir değişim olur diye düşünüyorum. Eğer bu fikrinizi gerçekleştirdiyseniz deneyimlerinizi aktarır mısınız ? Benim aracım da tahmin ettiğim üzere sizinkisi gibi highline  paket ve ben de uled eklemek istiyorum açıkcası bilgi alabilirsem sizden çok sevinirim .

Teşekkürler

 
@Furkan1710 yok hocam maalesef uygulamadım. Normalde yapacaktım ama tek u led olacağı için de aklıma yatmadı biraz, belki küçük u olanı da bulsaydım ikisini birden alır yapardım.

 
@strayder  Doğru düşünmüşsün hocam , acaba küçüğünü bulamaz mıyız ayrıca 

 
@Furkan1710 Yok hocam küçüğünü bulamadım maalesef. Ama eğer biraz bütçe ayırırsam taiwan u led alıp içini aktarmayı düşünüyorum.

 

Geri
Üst Alt