Far şeffaf Kaplama PPF


tuncer_2632

Katılımcı Üye
 
Katılım
13 Haz 2018
Mesajlar
1,865
Tepkime puanı
2,038
Konum
Manisa / Bodrum
İsim
Golf 7.5 Atlantic Blue
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce ikinci el alıp taktığım farların kaplamasında soyulmalr meydana gelmesi sebebiyle bu gün ppf kaplama yapıldı. Farlar yaklaşık 10 aylık olmasına rağmen soyulmalar başlamıştı. Muhtemelen arac sürekli güneşte durduğu için olmalı. Uzun yolda sinek ve böcekler yapışıyor sonradan güneş görünce koruyucu kaplama kalkıyor. Sonradan taktıranlara öneririm. ppf kullanmanızı öneririm.

5D21B054-4E5E-4472-AE62-D3D4CFBDEF44.jpeg

69248288-70F4-44BA-BA93-77DFB6C4C86D.jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@tuncer_2632 hocam ppf filmi her sene değiştirmeniz gerekiyor diyorlar doğru mu ? Benim farlardada aynı durum var zımpara ve polisaj diyorlar . O kadar para verdik farımdan olmak istemiyorum. Ayrıca ppf film ne kadar tuttu ?

 
Ppf bi 5 yıl kadar iş görür dedi arkadaş. Çizik olunca üstünde güneşte kayboluyor. Denedik. Fiyat konusunda Arkadaşım olduğu için yapan kişi 100 tl civarı diyebilirim.

 
Öncelikle Hayırlı olsun hocam. PPF daha mantıklı olmuş özellikle Sıcağa maruz kalınan bilgeler için avantaj .

Konu Başlığınıda isterseniz  Far şeffaf Kaplama  PPF  vb diye düzenleme yapın ki Düşünen arkadaşlarımız Arama yaptıklarında direk bulabilsinler :)  

Keyifli forumlar.

 
hayırlı olsun bende ön kaputu kaplatmak  istiyorum hep yapacağım diyorum kalıyor kaputu kaça yaparlar...

 
@tuncer_2632 hocam iyi hatırlattınız. ben de yarın llumar yaptıracağım ön cama. far ve stopları da ppf kaplatayım. benim de ön farda bahsettiğiniz soyulma az miktarda mevcut.

 
@omurkadir valla ben böyle olacağını bilseydim taktığım gibi kaplatırdım farları biraz geç oldu. Uzun yol yapıyorum sürekli taşlar sinekler böcekler mahvediyor. Allahtan kaput kaplı. Kaput bile ilk yıkadığımda üzerinde sinek böceklerin kurumasından ötürü leke oluyor sonra güneşte kayboluyor. 

 
forumda konusu olan emr garage poiüretan ppf kaplama yapıyor. myway marka, ben yeni aldığım tiguanın kaputuna yaptırdım, yaklaşık 1 ay önce, şimdilik sorun yok. farları ppf kaplamayıda hediye ettiler. 10yıl garantili, güneşte kendini yenileyen vs.özellikte. garanti kartınıda aldım, imzalı, kaşeli, tarihli. stek  in yarı fiyatına.  emr garage emrah beyin söylediğine göre stek le aynı kalitede, sadece stek de marka imajı farkı varmış.

 

@HONEY abi farlar replika ise orjinallere göre daha kısa ömürlü üzerindeki uv kaplaması o yüzden kaplatmak şart kesinlikle.

 

Geri
Üst Alt