golf 7 çift çıkış egzoz için...........


cagan91

Üye
Katılım
20 Ocak 2020
Mesajlar
297
Tepkime puanı
130
Konum
Zonguldak
İsim
Çağan
golf 7 aracıma çift çıkış yaptırmak istiyorum. Bunun için son susturucuyu mu değişmeli yoksa orjinal susturucunun diğer kısmından delip çıkış mı almalı ? tabi orjinal çıkıştaki ikili kısmıda teke düşürmek gerekcek. Sorun yaşar mıyım ? Araca bir zararı olur mu ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

 
iyi bir egzozcu, sizin çift çıkışınızın uçlarını kesip birini sola birini sağa ortalayacak şekilde yapar. Egzozcuların kolayına diğer tarafından delik açmak gelir, bence zaten çift çıkış varken bir taraftan deaktif edip diğer taraftan delik açmak mantıklı gelmiyor. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Aliiii uçlarını kesip birini sola birini sağa ortalayacak şekilde yapar.  derken hocam?

 
@Duhansahin hocam anladığım kadarıyla 1 ile yazdığım bölgedeki çift çıkışı görseldeki gibi tek boğazdan çifte ağıza çıkarıp. Sağ tarafada yeni bir tek boğaz açıp onuda çift ağıza çıkaracak.

Doğru mudur @cagan91 ?

image.png

 
@cagan91 Bahsettiğiniz gibi kolay yöntem olan orjinal susturucunun diğer kısmından delip çıkış aldıklarını gördüm; sizin görseldekine benzetiyorlar ancak tüv de bu nasıl bir sonuç olur onu bilmiyorum. Kullananlar varsa bilgi verirse iyi olur.

 
@cagan91 sizin "tabi orjinal çıkıştaki ikili kısmıda teke düşürmek gerekcek" söyleminizden aracınızın 1.4 TSI olduğunu anlıyorum. OEM egzozunuz bu şekilde. Bende diyorum iyi iyi bir usta buradan çıkan uçların arkada kalan kısmını yada önde kalan kısmını kesip diğer tarafa dolandırabilir. Diğer kalan ucu da çıkışa ortalayabilir. Buradan çıkan iki uçtan birini iptal edip diğer tarafa delik açmak onların kolayına geleceği için öyle istiyorlardır. Ben aracıma yaptırsam bu konuda ısrarcı olurdum en azından. 

 image.png

 
@39AKN039 onlarda istediğim tip var kazan ve uçlarlar beraber 1.900 tl(sessiz tip) fiyat verdiler. Ender elektronikte orjinal gti kazan var uçlarla beraber oda 1.900 tl

 
@Aliiii boruyu dolandırsa bile kazan yuvasına sığacak mı ?. Dediğini gibi bir çıkışı kapatıp diğer uçtan deliyorlar.

 
@cagan91 Deldir hocam sen diğer tarafı. Yapmak isteyen egzozcu, motora kadar götürür geri getirir ucu. Bizim tartışmamız beyhude biraz, senin egzozcu ile çözmen lazım. 

 
@cagan91 Hocam ben GTI difüzör aldım ve istediğiniz şekilde orjinal susturucunun sağ tarafını deldirdim. Muayenede herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 

 


Geri
Üst Alt