Bagaj havuzu


HsyN3455

Üye
Katılım
2 Şub 2020
Mesajlar
118
Tepkime puanı
84
İsim
Hüseyin
Daha önce konuşulduysa kusura bakmayın, grupta aradım göremedim. Bagaj havuzu için tavsiye isteyecektim. 7.5 golf için. Ayrıca sağ arka kapıdan gelen trim sesi hakkında bilgi. Daha önce yeni araçta bunu yaşayan var mı? Çözümü nedir? Daha 1 yaşına girmemiş araçta trim sesi normal midir?

 
Ben servisten aldim, vw online shoptan da siparis verebilirisniz, cok kaliteli, koku yapmiyor

https://binekarac2.vw.com.tr/shop/urunler/arac-bakim/bagaj-havuzlari/p/Golf_bagaj_havuzu
Maşallah fiyatına... Piyasada 4D paspaslar için en çok tavsiye edilen marka Sahler'in kendi sitesinde paspas 180tl + bagaj havuzu 80tl = 270 tlye alınabiliyor. Geçenlerde aramıştım, paspaslar kendi üretimleri olduğu için her türlü arkasındayız diyorlar, bagaj havuzunu kendileri üretmiyorlarmış ama iyi bir ürün olduğunu söylediler. Tercih meselesi tabii ama f/p açısından bence daha makul. Önümüzdeki günlerde de almayı düşünüyorum.

 
@krym Evet bayağı güzel duruyor. Ben de yıpranacak ama az kullanılacak bir ürün için fazla para vermeyi tercih etmiyorum. Tam tersi alacağım paspas 180 değil 380 de olsa kalitesi için alırdım. Bahsettiğim ürünün kalitesini de bilmiyorum, yakından görmedim. Sahler'in yetkili bayiinden alacağım, belki de beğenmeyeceğim, bakalım...

 
@yunusaktas91 Bu hic yipranmiyor, ilk günki gibi, en önemlisi yazin sicakta koku yapmiyor, bizim arabalar HB oldugu icin bagaj kokarsa araba kokar, ben arabayi genelde yazlari tatilde kullanirim cok fark var, sifir koku. Diger bagaj havuzlari bagajdaki esyalarin sürtünmesinden dolayi üst kismi zamanla beyazliyor, eski görünüyor, orjinalde öyle bir sorun yok.

Uzun süre kullanilacaksa parasina degiyor, 2. aracimda kullaniyorum suan, belki serviste daha ucuzdur,  yakin zamanda bir arkadas servisten almisti

 
@krym Tavsiyeniz için teşekkür ederim, değerlendireceğim. Yakın zamanda servise de gideceğim, fiyatını sorup buradan da yazarım.

 
Ben Rizline takim almistim

1 sene once n11 den bagaj havuzu dahil 190 tl civariydi

Koku moku olmadı iş görüyor

Ama orjinal vw olan gerçekten şık duruyor

 
@Aliiii Silinemedigi icin bir ise yaramaz, hangi mantikla böyle birsey yapmislar anlamadim, silinsin leke tutmasin diye hali tabanin üstüne bagaj havuzu koyuyoruz, bunlar halidan bagaj havuzu yapmislar, tam komedi.

 
Şöyle bir ürün var yeni. Kullanmadım ama takip ediyorum belki alırım: 
https://www.halibagajhavuzu.com/
 
 
Ben 4 senedir kullanıyorum. Oldukca kaliteli bir ürün, su gecirmiyor diye biliyorum. Kaucuk olanlar hoşuma gitmiyor diye almıştım.
ad14fd8eef1f1d3364efd9441a91c131.jpg



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
@Ufks Bence de şık görünüyor. Bende bunu almayı planlıyorum. 

@serkanhector doğrudur hocam :) Bize de nasip olur belki bir gün. 

@frknyldrm kullanıyor sanırım bu halı bagaj havuzlarından. Belki o tecrübesini aktarır.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Cok pahalanmis orijinaller bayiiden araci cikarmadan almistik bagaj havuzu ve paspas gercekten kaliteliler hele bagaj havuzu gayet kaliteli. Paspas ise biraz kucuk kaliyor on yolcu tarafinda.

 

Geri
Üst Alt