Ön Panjurdaki Simetrik Hata


Tulkas

Üye
Katılım
3 Haz 2020
Mesajlar
484
Tepkime puanı
220
Konum
Tokat
İsim
Emre
lJgnNw.jpg


Fotoğrafta görüldüğü gibi bi sıkıntı var, bi tarafa kaymış. Ambleme dikkatli bakıldığında farkediliyor. Alırken nasıl olduysa görememişiz.Bu düzeltilir mi altından başka bi sıkıntı çıkar mı?

 
Duzeltilir hocam kaputu acinca panjuru tutan iki civata mevcut sag ve solda. Onlari gevsetip ortalayip sıkabilirsiniz.

 
Upvote 0
Evet arkadaşların dediği gibi doğrudur. Panjurun üstte 2 tane Torx civatası var onları gevşetip ortaladıktan sonra sıkın. Civata yerlerinde sağ sol ayar payı mevcut. 

 
Upvote 0
Sadece panjur ile olacak gibi durmuyor. Panjurun tampona oturduğu yer de önemli. Tam karşıdan kaput ve çamurluk aralıkları ile bi fotoğraf olsa daha net anlaşılır. Etraflıca bakılmalı.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Golflerde bunun gibi daha çok boşluk farkları olan yerler var hocam. Şu an mesela araç başındayım dikkatlice bir bakayım dedim. Kaputun çamurluklara oturma boşluk payları sağda başka solda başka  :O  valla takılmıyorum ben artık. Sizde öyle yapın kafa rahat  :sofor:

image.jpg

image.jpg

 
Upvote 0
@Nfk hocam bende kaputu farları ön tamponu iyice süzdüm dikkatlice baktım tek sıkıntı panjurdaydı bir tarafa dayanmış nasıl ayarlandıysa belki zaman içerisinde de olabilen bişeydir plastik üzerinde 2 tane vida tutuyormuş, hallettim ben ama sizin kaputta ayarlama gerekiyor galiba, önden nasıl gözüküyor simetriyi bozmuyorsa problem yok gerçi

 
Upvote 0
@Tulkas önden hiçbir problem yok hocam. Ama dediğim gibi dikkatlice aracın sağını solunu gezdiğinizde illa ayarsız bir yerini buluyorsunuz. Almanlar da sabun yapıyor ne yazık ki. 

 
Upvote 0
@Nfk haklısınız hocam bunlar da insan ürünü ufak şeyler illaki olur yani, zamanla da olabilecek şeyler bunlar bilemiyorum bende ambleme çok dikkatli bakınca gözüme çarptı çok dikkatimi çekti 🙂

 
  • Beğen
Tepkiler: Nfk
Upvote 0
@Tulkas  bozuk yollar nedeniyle zamanla oluyor hocam ben 2 defa duzelttim cok az da olsa bozuluyor zamanla 

 
Upvote 0
@ZITIPAŞA uğraşırken bende öyle düşündüm hocam, plastik üzerine 2 vida sıkıştırıp tutuyor titreşimle bozuk yollarda dediğiniz gibi zamanla yine kayabilir oynayabilir

 
Upvote 0


Geri
Üst Alt