560 HP golf r almak ?


Muhammed47

Yeni Üye
Katılım
4 May 2020
Mesajlar
11
Tepkime puanı
12
İsim
Muhammed
Sarı sitede ilanlarda gördüğüm bir araç var 560 HP golf 6 r almak mantıklımı alırsak elimizdemi kalır ve ben günlük kullanmak istiyorum ne gibi sıkıntılar cıkartır

yorumlarınız için teşekkürler

 
alınır alınmasına fakat bu arabanın bu güce nasıl ve hangi modifikasyonlarla hangi yazılımla hangi parçayla çıkarıldığına, bakımlarının nasıl ve ne sıklıkla yapıldığına, ölüsü çıkarılarak mı yoksa itinayla mı kullanıldığına tatmin edici cevaplar alıyorsanız bence alın

 
aga günlük kullanıma niye 560hp Bi araç alınır ki yav yolda izde gazlayani tokatlamak için mi? hayırdır lan sana 560hp var dercesine :D

 
@Muhammed47 tüp le binilir :)

hocam dikkat ettikten sonra siz ona bakarsınız oda size hevesiniz varsa alınır...

aslanı besleyen yemini düşünmez 

biz anca 105 bg hakkından gelebiliyoruz 

hali ile 560 bg km 25 kuruş yakmaz 15 binden 15 bine bakıma girmez...

zevkin pahası olmaz imkan varsa neden olmasın 

 
Tanıdık usta vs yoksa bence böyle upgrade yapılmkş araçlar almak ansızın sorunlar çıkartabilir. Sonuçta bu araçların sınırları ve stock fabrika değerleri ortada. Stock olmadığı sürece şahsen ben girişmezdim.

 
@Muhammed47 Tamamen bütçe meselesi, bakımlarını serviste ya da işin ehli olan ustalarda zamanında yaparsanız keyifle sürersiniz, aksi halde altından kalkılamayacak bir araca girmek cesaret işidir.

 
Arkadaşalar gayet güzel cevaplar vermişler, benimde şahsi düşüncem günlük kullanım için 560BG çok gereksiz. Evinizle işiniz arasında fazlaca KM varsa ve bu yol otobanlardan geçiyorsa süper! ama diğer türlü şehir içinde git gel için almak kulağa pek hoş gelmiyor.

 
Samimi olmak gerekirse bana 150bg bile günlük ihtiyacımdan fazla geliyor, hergün şehir içi ev iş. Şehir dışında da 120km sabitleyip gidiyorum, çocuk olduğundan. 

Benim 150 hp ile arada şehir içinde ara hızlanma, gazlamalarımı siz 560HP ile yaparsanız ayrı tabi.  :)

 
@Muhammed47 @Muhammed47 bizim ülkemizde golf r gibi bir araba gündelik kullanımda yıla vurulursa iyi para yer gibi sigorta kasko bakım benzin tabi daha masraf çıkarmaz ise modifiye haliyle. Bencede gündelik kullanım için gereksiz ayrıca aracın evveliyatını iyi bilmeniz gerekli.

 
@Muhammed47 stock bulabilirseniz alın hocam. Bende de 1.4 tsi var 125 hp. Çoğu zaman gücü yetersiz geliyor bana da. Şöyle 2.0 tsi 280 veya 310hp fazlasıyla yeterli. Hem gündeliğe hemde arada gazlamaya ideal. Oynanmış motor ben olsam asla almazdım. 

 

@yusuf Hocam golf R sahibi olup gündelikte kullanıyor aile arabası olarakta:) kendisinin tecrübeleri ışık tutacaktır mutlaka. Lakin 560 hp Çok fazla güç Gündelik için ve şehir trafiğinde pek de ekonomik olmayacagı gibi 560 hp olana kadar geçirdiği işlemler ve sonrası bekım ve masrafları vs üzebilir. Ben ŞAhsen TR şartlarında golf R ı Stok tercih ederdim Yeter de artar bile.

 

Geri
Üst Alt