Bugünkü Müziğiniz


DuzboruDownpipe

Katılımcı Üye
 
Katılım
19 Eki 2017
Mesajlar
1,014
Tepkime puanı
1,476
Konum
Kocaeli
İsim
Ali
Forum ahalisi herkese selam. Aktif olarak üye olduğum Otopark.Com forumunda böyle bir başlığımız var. Bu forumda da böyle bir başlığın eksikliğini hissettim diyebilirim :)  Herkes paylaşırsa daha önce dinlemediğimiz şarkıları da keşfedebiliriz. Başlığı ben açtım ilk müziği de ben atayım.



 
Guzel baslik



Ses seviyesi %80 önerilir



 
@Ender hocam benim favorim cezadır eskiden beri dinlerim ama yeni rapçilerde güzel yapıyor bu işi.
Aslında bugüne kadar hiç rap dinlemedim denebilir.... Müzik konusunda Duygulara göre seçim yapıyorum genelde... sevdiğim Sanatçılar olsa da çok farklı türlerden Hoşuma giden birçok şarkı, türkü  dinliyorum. Son dönemde en beğendiğim Sanatçılardan yaptıkları işler adına Mabel Matiz, Cem Adrian . Melek mosso, Koray avcı gibi isimleri seviyorum. Vazgeçemediklerim ise Haluk, Kıraç, Funda, Sıla,Sezen , Müslüm Gürses,Neşat Ertaş, Musa Eroğlu gibi sanatçılar. Zevkler Renkler misali.... Genelde Uzun Yol müzikleri araçta daha çok hoşuma gider.

''İnsan Mutluyken Şarkının Müziğine,

Efkarlı iken Sözlerine Dikkat edermiş.''

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
[mention=208]Ender[/mention] 
''İnsan Mutluyken Şarkının Müziğine,
Efkarlı iken Sözlerine Dikkat edermiş.''
Çok doğru bir söz. Bağlama tıngırdatan biri olarak Neşet Ertaş vazgeçilmezimdir [emoji846]
Hocam ben sizin tingirdatdiginizi sanmıyorum

Bağlamayı konuşturuyorsunuzdur
 
@HONEY 30 undan sonra merak sardık ama bu işlere kesinlikle çocuk yaşta başlanmalı enstrüman çalmak çok ayrı bir duygu. Neşet Ertaş ayrı bir dünya büyük ustalar bile Neşetin bir damlasıyız diyor biz o damlada ancak zerreyiz🙂. Aynı zamandada çocukluktan beri Barış Manço örnek aldığım sanatçıdır.

 

[mention=11839]HONEY[/mention] 30 undan sonra merak sardık ama bu işlere kesinlikle çocuk yaşta başlanmalı enstrüman çalmak çok ayrı bir duygu. Neşet Ertaş ayrı bir dünya büyük ustalar bile Neşetin bir damlasıyız diyor biz o damlada ancak zerreyiz[emoji846]. Aynı zamandada çocukluktan beri Barış Manço örnek aldığım sanatçıdır.
Helal olsun hocam

Enstrüman çalan herkese hayranim

Ben ıslık bile calamiyorum


 

Geri
Üst Alt