istanbul'dan selamlar


Celal Abay

Üye
Katılım
11 Eki 2017
Mesajlar
36
Tepkime puanı
51
İsim
Celal abay
Merhaba arkadaşlar,

İsmim Celal, Rize'li olup İstanbul'da yaşıyorum. 35 yaşındayım bir kız babasıyım. Detailing işlerine ciddi merak salmıştım ki birde araç fiyatları sebepli artık değişim işi zor göründüğünden dolayı araç üzerinde değişiklikler yapmaya karar verdim. Araştırmalarım sonucu da burada buldum kendimi. Üye oluş tarihim eski fakat aktivite olarak artık buralarda olacağım için bir tanışalım istedim :)  Hobilerim doğa ve vahşi yaşam fotoğrafçılığı ile detailing işleri. 

Aracım 2017 Golf 1.0 TSI Comfortline.  2017 Eylül de sıfır olarak aldım.

Görseli;



Herşeyile şu an orjinal durumda. Modifiy işleri için ayrıca konu altında desteklerinizi rica edeceğim. 

Sevgiler.

 
Hos geldiniz bal küpü gibi masallah


 
Hocam bu araca dokunmaya kiymam kendisi zaten modifilyeli gibi hiç elleme orjinal kalsın bence 

 
@Mertcan33  Teşekkürler, jant+Lastik ve buna bağlı olarak yay ekleyeceğim. Tampon vs şu an düşünmüyorum. Lakin uygun fiyata orjinal GTI tampon filan bulsam o da belki olabilir de şu an  OZ Jant+Lastik+Vogland yay olacak sadece. 

 
@Celal Abay Hoş geldiniz, postta yazmışsınız detailing ile ilginizi artı aracı görünce kwasar için youtube videosu aklıma geldi girip bakayım dedim doğru tespit sizmişsiniz  :)  

 
@ekim Evet ya :) Kwazar ile bütünleştik :)  Nasipse bu işlere de girince onları da detaylı video çeker, merak edenlere fayda sağlarız :)

 
@ekim Benzinlikte "Abi 12 senelik pompacıyım, daha ben boyle pompalamadım!" cümlesini işittikten sonra modifiye edip şarjlı hale getirdim. Sonrasında  kaportaya ayrı jant davlumbaz vs yerlere ayrı ayrı kullanıyorum. :)

 
@Celal Abay  :D  gerçekten etrafta o şekilde bakanlar oluyor en mantıklısı
kısa zaman içinde bende kwasar'a modifikasyon yapacağım.

 
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar, aradığınız herşeyi bulabileceğiniz bir portal burası

 
Aramıza hoşgeldiniz, aracı ben göremiyorum yine resim kırık olarak görünüyor. 

O halde sizden de güzel retrofitler bekliyoruz. Kodlamalar  ne durumda aracınızda? 

 

Hoşbulduk, sanırım senle de işlerimiz olacak bu süreçte hocam :)

@Aliiii Hocam tşk ederim. Golf ile ilgili ne arasam buraya çıkıyor kapı :)  Aktivitesine göre de muhtemelen aradığımdan fazlasını bulacağım ki o da ayrı bir sıkıntı :)

@Recep Gül Teşekkür ederim. Fotoyu hizliresim.com dan yükledim, ondan kırık görünüyor olabilir. Birde buradan ekleyeyim. Araç stok. Kod vs hiçbirşey yok. 70 lik psikopat dede misali :)
 

eab5277b69380b7e0d6a13110dbd8ba3.jpg

 

Geri
Üst Alt