Ankarada oto yıkama önerisi ?


Oflu61

Yeni Üye
Katılım
9 Şub 2020
Mesajlar
27
Tepkime puanı
5
İsim
Fatih
Herkese merhaba, Ankara’da işini düzgün yapan, çizmeden yıkayacak mekan arıyorum. Birkaç tavsiye gördüm fakat güncel değil. Şu anda gidip memnun kaldığınız mekan var mıdır ?

 
Ben ragip tüzünde sonaxda filan yıkattım lanet ettim Adam dışımı sildiği bezle içini silmesi sonax malzemeler kullanmadığı bence aşıkardı  eğer mecbur kalırsam podium Avm altındaki carwax var orası bana en iyi yıkayanlardan gelmişti  

ama şu an kendim malzemeleri en kalitelisinden alıp bi petrole gidip güzel güzel içime sinerek yıkıyorum bence en güzeli bu 

 
en güzeli kendiniz yıkamak.sıfır aldığım araçı hep kendim yıkarım.bugüne kadar yıkamacıya gidipte arac yıkatmadım

 
En güzelinin bizim yıkamamız olduğunu ben de biliyorum fakat zamanım yok maalesef. 

 
Yine de vakit bulup da kendim yıkamak istersem, onun için de mekan önerisi olan varsa alabilirim. Fakat asıl soruma cevap bulamadım maalesef. 

 
@Oflu61 asıl sorunuzun cevabı yok ne yazık ki....

Öyle bir yer yok...

Bırakın pis kalsın diyeceğim bende...

Sonuçta su zor günlerde en azından aracınızi yıkayan kişide salgın var mı yok mu biliniyor taşıyıcı mi??? 

En basiti sizin pisiniz dir en fazla milletin pisi de girmez arabaya:))) 

Umarim vakit bulursunuz ve kendiniz yıkarsiniz kimse sizden daha iyi yıkayamaz...

Çizer kapısını sert kapatır teyibi sonuna kadar açar neymiş temizlik...

Ankarada 14 yıl yaşadım iyi bilirim...

Ümit köyde de evim var cayyolunda iddialı yerler açıldı ama ne yazik ki...

Asgeri ücretle günde 20 araba yikamasini bekleyen kişiden güzel işçilik beklemek ????....

Yine taktir sizindır...

Bende bazen vakit bulamıyorum pis duruyor ama içim rahat oluyor elleri değmiyor gözleri değmiyor....:))) 

Saygılarımla...

 
Angora oto yıkamaya gidiyorum son zamanlarda kendim yıkamaya fırsat bulamazsam. Çalışkan ve hızlılar. İlk yıkayan arkadaş çok iyi temizlemişti arabayı sonrakiler onun kadar olmasa da fena değil yinede. Davlumbazları jantları pırıl pırıl yapmıştı ilk arkadaş. İsteğinizi soruyorlar genelde, kendi malzemen varsa onu kullanabiliriz demişti biri mesela. En son iç-dış 30, cilalı 40tl idi sanırım. Sanayinin içinde olduğundan orda bekliyorsunuz çay kahve içerken. Google haritalardan oto yıkama diye aratıp yorumları inceleyerek gitmiştim buraya.

şimdi de alc garaj diye biryer buldum buharlı yıkama yapan gidince onu da tavsiye edebilirim belki. Telefonda alkantarada buharlı temizlik sorun olurmu diye sormuştum gayet beyefendi biriydi. Koltuklar için olmasa bile yıkamasını denemek istiyorum.

 
Sokullu caddesinde FM Garage var. Yeni keşfettim, 1 aydır gidiyorum. Kullandıkları malzemeler çok kaliteli değil. Mükemmel işçilik çıkarıyorlar. Müşteri memnuniyeti ön planda.  Çam ağacının altına park ettiğim arabamın tüm reçinelerini ücretsiz temizlediler. Trim aralarını, klima mazgallarını fırça ile temizliyorlar.  Jant aralarını detaylı bir şekilde siliyorlar. 3 yıllık süreçte en memnun kaldığım oto yıkama.

 
Panora avm nin otoparkındaki oto kuaför geçen hafta iyi iş çıkarmışti ben beğendim. Yarın tekrar gidicem bugün yağmuru yedim biraz kirlendi beyaz kelebeğim. Ic dis 45. Cilalı 55 dezenfektanli falan 80 ucret verdiler. Yıkama sonrası foto profilimdeki hatta.

 

Geri
Üst Alt