Golf 7 Xenon Far Beyni


e2e

Üye
Katılım
18 Nis 2020
Mesajlar
202
Tepkime puanı
273
Konum
Ankara
İsim
Emre Ertürk
Herkese merhabalar, osram night breaker ds2 ile kullanılacak olan far beyni arıyorum. Araç 2013 comfortline. OEM araştırdım ancak emin olamadım. OEM ya da başka marka önerilerinizi bekliyorum. 

 
Comfortline araçta halojen far olacağından xenon kullanırsanız herhangi bir sonuç elde edemezsiniz. Sadece karşıdan gelenin gözünü alırsanız. Osram nightbraker laser serisi h7 halojen ampul alırsanız aydınlatmanız daha iyi olacaktır. Bu ampul için balast gerekmez. Xenonlar mercekli farlar içindir.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
  • Beğen
Tepkiler: Rx7
@Ömer Kahraman Ömer hocam selam ön farlar 7.5 J LED ile değişecek yani kisada mercek var. Ancak ampul dışında beyne de ihtiyaç yok mu ben var diye biliyorum?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
[mention=4484]Ömer Kahraman[/mention] Ömer hocam selam ön farlar 7.5 J LED ile değişecek yani kisada mercek var. Ancak ampul dışında beyne de ihtiyaç yok mu ben var diye biliyorum?
İlk mesajınızda oem yazdığınız için yazmıştım hocam. Mercekli far takacaksanız dediğiniz gibi xenon için balast isteyecek. Forumda bununla ilgili bir çok konu var. Ufak bir araştırma yapınız.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
@Ömer Kahraman hocam zaten arama yapıp açtım konuyu. LED alacakken Xenon u seçme nedenim de arama sırasında bulduğum konular. Ancak beyin ya da balasttan veya Ds2 kablodan marka model( OEM yan sanayi vs) olarak bahsedilmemis. Bahsedilen bir iki konu var onlarda çok eski. Eğer sizin bildiğiniz bir marka, konu var ise buradan paylaşabilirsiniz. Google dan da golf tutkusu üzerinden aradım ama bulamadım. Uygulamayı yapan arkadaşa özel mesaj atacağım ancak herkes görsün istediğim için konuyu açtım.

Saygılarımla 

 

Geri
Üst Alt