Ampul öneriniz?


Omurumo

Yeni Üye
Katılım
18 Nis 2020
Mesajlar
20
Tepkime puanı
27
İsim
Ömür Aşık
Arkadaşlar 2017 comfortline aracımın orjinal ampulleri hoşuma gitmiyor led zenon veya zenon haric690F3E9B-AA3A-4D53-A9B7-70F8B02E1AE8.jpeg beyazlik olarak ve yolu göstermesi acisindan en iyi diye tavsiyede bulunacağıniz ampul hangisi uzun ve kısalar? Philips Xtreme vision Diyen var ama orjinalini bulmak zor diyorlar osram mi? Veya daha iyi olan başka bi marka mi?

49A814EB-D604-4D96-BED8-9E7F4E55F95C.jpeg

 
Philips Diamond vision kullandım gerçekten xenon a yakın beyazlığı rengi hafif maviye kaçıyor. Ancak aydınlatması zayıf. Beyazların hepsinde bu sıkıntı var sanıyorum. Şehiriçinde işimi görüyordu ama. 

 
@OmurumoHocam beyaz renk istiyorsan halojen ampuller sana istediğin performansı vermeyecektir, hem beyaz olsun hemde performanslı olsun dersen led takman lazım. Ben yaklaşık 7-8 ay kadar led ile kullandım, performansı gayet iyiydi. kaşı tarafı da çok rahatsız etmiyordu. Daha sonra J led taktırdım. Eğer imkanın varsa J led taktırın derim, @SEMTuning de fiyatlar uygun. Yoksa da led ampul takın derim. Benim elimde  H7 ve H15 led ler mevcut stark ın golf 7 için direkt tak çalıştır şeklinde çalışan versiyonu. İsterseniz yardımcı olabilirim.

 
@biycash osram night breaker serisi muhtemelen performans verecektir. Ledler de kısalarda belki iş yapar ama uzunlarda pek iş yapacağını düşünmüyorum çünkü ışığı saçacaktır, odak yapmayacaktır. Tabi çok kaliteli bir LED olursa bu sorun olmayabilir

 
@MusaaksoyStandart halojen ampıle göre kesinlikle daha iyi aydınlatma sağlayacaktır, ama iyi bir led kadar aydınlatma sağlar mı emin değilim. Burada kullanıcının beklentileri önemli tabi. Benim nacizane tavsiyem J lede geçmesi yönünde, arabanın duruşu rengi mükemmel bu araca J led yakışır :)

 
Eğer led aramıyorsanız osram night breaker laser tavsiye ederim.

 

Geri
Üst Alt