Villa Tatil Önerisi


ycetin

Katılımcı Üye
 
Katılım
7 May 2018
Mesajlar
770
Tepkime puanı
759
İsim
Yasin Çetin
Arkadaşlar Selamlar,

Normal şartlarda 08/2020 dönemi için 7 günlük bir otel rezervasyonu yapmıştım ve an itibari ile iptal ettirdim. Öncelik otelimi ETS'den satınalmıştım. Ben iptal işlemi yaptırmadan önce başka acentalardan tatil satınalan arkadaşlarımdan para iadesi ile ilgili gün aralığı belirtmeksizin talep sırasına göre iade ediyoruz vs. gibi bilgiler gelmişti. Ancak ben ETS ile ilgili böyle bir problem yaşamadım ve bana ücreti iadesini ilgili kartıma 7-14 iş günü içerisinde gerçekleştireceklerini ilettiler. (Not amacım ETS reklamı falan yapmak değil sadece tavsiye niteliğindedir.)

Aranızda bu konunun yeri burası mı vs. gibi görüşleri olan arkadaşlarda illaki olacaktır. Ancak ben forumumuzdaki samimi ortama güvenip forumdaşlarımızın görüşlerine önem verdiğim için konu dışı kararsız kaldığım yada bilgim olmayan konularda da kullanmayı tercih ediyorum.

Gelelim aslı konuya tatil için müstakil kendine ait havuzu olan 08/2020 dönemi için villa kiralamak istiyorum. Bu konuda sektör içinde olan veya tecrübesi olan arkadaşlarım yada abimlerimiz varsa desteklerini bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ağustosta gelecek araca kapora verilmez  hocam ? 

Kaldıki bu sefer kaporanız yanar ! Çekirge sıçramaz bu sefer

Yine benlik bir yorum oldu ....

Zaten kimse de yorum yapmamış

Demekki ağustos da bile ? Herkes yağmur  fırtına ihtimalini yüksek görüyor

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ocak ayında erken rezervasyon olarak 15 Eylül 2020 için tatil almıştım, son bir ayımız "Acaba Eylül de gidebilir miyiz, çocukta var şimdi nasıl olacak" sorularıyla geçiyor. Eşim de bir yandan sürekli villa bakıyor, güzel yerler de buldu ancak bu belirsizlik süreci nedeniyle bir türlü ona da karar veremedik, fiyatlar 1 ayda baya arttı. 

Zor karar hocam ama bildiğim bir şey varsa o tarihe kadar devlet herşeyi çoktan normalleştirmek zorunda yoksa ekonomi kaldıramayacak. Normalleşme esnasında da vatandaşın kendi kendini koruması önem arz edecek, her koyun kendi bacağından misali.. 

 
Ağustosta gelecek araca kapora verilmez  hocam ? 

Kaldıki bu sefer kaporanız yanar ! Çekirge sıçramaz bu sefer

Yine benlik bir yorum oldu ....

Zaten kimse de yorum yapmamış

Demekki ağustos da bile ? Herkes yağmur  fırtına ihtimalini yüksek görüyor
Tufan, tufan.

 
Yasincim

Arkadasim bu işleri yapiyor villalari da kendi yapip kiraliyor

http://www.estate-alanya.com/en/estate-alanya-villa-property-turkey.html

Honey selamı var de yardimci olur senden bahsettim


İsmi Aydin 0 532 648 20 80

 
@HONEY abicim tşkler ilgileniyorum.

 
@Savatage harbiden tam senlik yorum olmuş. Kullanıcı adını görmesem yine senin yazdığını anlardım.  :D

 
@tiesay herşey bir şekilde dediğiniz gibi normalleşmek zorunda yoksa ülkece batacağız. Otel tercih etmek istemiyorum en azından kendimize ait özel alanımız olsun riske etmeyelim derdinddyim. Ama dediğiniz gibi villalar ve karavanlar bu tarz yerlerin fiyatı artmış. Güzel ülkem fiyat artırma konusundaki fırsatı yine kaçırmamış anlaşılan. 

 
Aylik villa kiralari 20-40 bin lira arasinda, cogu dolu, apart dairelerde ucmus, gecen senenin villa fiyatina bu sene apart daire bulunamiyor

Agustos ayini bekleyin, hayat normale dönerse, fiyatlar iner

 

Geri
Üst Alt