Ön Cam Filmi


Skyline

Katılımcı Üye
 
Katılım
24 Eki 2019
Mesajlar
1,615
Tepkime puanı
1,201
Konum
Ankara
İsim
Musa
Arkadaşlar, yaz geldi malum. Diğer camlarda film var ama ön cama gece görüşü engellemesi için film yaptırmamıştım. Ön cama şeffaf film yaptıran var mı? Güneşin etkilerinden korunmak amacıyla? Ne önerirsiniz?

 
benim ön camda var,bir kaç sezondur da kullanıyorum..

şöyle diyeyim, neden daha önce yaptırmamışım..

aracımı güneşe park ettiğim zaman güneş ışığını kesmekte çok işe yarıyor

ve

araç içinde yer yer güneş gözlüğü takma ihtiyacı bile kalmayabiliyor.

fakat tek ve en önemli nokta, en kalitelisinden yaptırmak..

yoksa gece giderken gözler kör'den farksız olacaktır.

 
@doganersin hocam nerede hangi seriyi yaptırdınız birde fiyat bilgisi alabilir miyiz sizden 😊

 
@doganersin Bende herkese öneriyorum, üzerine sizinde yazmanı süper olmuş. 

İlla ben şeffaf yaptırmak istiyorum diyen hassas forum üyelerimiz için LLumar AIR80 yaptırabilirsiniz. Selefinin en iyisidir. 

 
Bende geçen yıl yaptırmıştım llumar at 50 dedi yapan yer tek ön cam 150 tl di 1 numara gibi gözüküyor çevirmelerde sıkıntı olmadı.

 
Bende bu aralar düşünmekteyim aracın içinin çırıl çıplak gözükmesin istiyorum ama çokta sıkıntı yaratmasını istemiyorum görüş açısından. Hangi seri önerirsiniz? 

 
benim ön cam hariç ATR 20

ön cam ATR 35

arka ve yan camlar kendinden karartılmış olduğu için ön cam kapılar ve arkaya doğru bir kararma var ki, bu çok hoş oluyor

gece sürüşünde ön cam için AİR 50 kullanabilirsiniz.

güncel fiyatı değişmekle birlikte tüm camlar 1400 diye duymuştum Hatay için..

 
Şeffaf olan lumar air80 en iyi ön cam filmi, camda film olduğu belli bile olmuyor, çevirmede sıkıntı yaratmıyor, muayenede  sorun olmuyor, ısı kesmeside çok iyi, biraz pahalı doğal olarak. Ama ne yaptırırsanız yaptırın ısı kesme testi yapıp öyle taktırın, bir de bu ön cam filminin görüntü tonu önemli, benim başıma geldi, kaliteli ve yüzde 70 ısı kesen film yaptırmıştım, araca ilk bindiğimde dışarısı canlı net değilde mat ve puslu bir görüntü ile karşılaştım, çok moralim bozulmuştu, hatta hata vardır diye söktürüp yeniden yapmaya zorladım ama yine aynıydı. Bu da aklınızda olsun.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar,

Aynı istek bende de var.. Lakin görünümü göremeden kestiremiyorum. LLumar AIR80 yaptıran var ise görsel paylaşabilir mi ? ATR 35 için de mümkünse ?..

 
Cuma yaptırıcam, Yanlara ATR35 Ön Cama Air80 olacak muhtemelen. Gece görüşü etkilemesin diye acaba yanlara da ATR50 mi olsa diye düşünüyorum açıkcası, ne dersiniz?

 
@CemK Kullanmadığım için bi tecrübem yok fakat değerleri gösteren bi tablo mevcut 10 değer geriye atmış 50 yi. Bu Bronze nasıl acaba yaptıran var mıdır?

image.png

 
Moderatör tarafında düzenlendi:


Geri
Üst Alt