Doğuş Oto stok sorgulama


Optimus

Üye
Katılım
19 Eki 2017
Mesajlar
116
Tepkime puanı
62
İsim
Serdar
Merhaba , Araç arayış sürecinde,tek tek bayi arama yerine.Doğus otonun merkezinden hangi bayide ne araç var. Ya da gelecek olan araçlarla ilgili bilgiyi, tek bir yerden sorgulama kolaylığı varmıdır.

 
Doğuş kendi grubunu görebiliyor araca kapora verildiyse görmüyor, diğer bayiler araç bilgisi paylaşırsa görüyor

 
Doğuş oto kendi bünyesinde stok ekranı var, diğer doğuş otolardaki stokları görebiliyor ancak doğuç harici avek vs. gibi yetkili satıcıları göremiyor. 

Eğer vakit ayırırım derseniz;

Tüm doğuşları tek tek arayın, satış temsilcilerine telefonunuzu bırakın hatta alabiliyorsanız telefonlarını alın. Kapora düşmesi, araçtan vaz geçilmesi gibi bir durum olduğu vakit anında alım yapacağınızı belirtin. 

Bundan hariç diğer yetkili temsilcileri de arayıp (il dışı dahil) numaranızı bırakın ve aynı şeyi söyleyin. 

Türkiye de Aralık ayında 1 adet dahi opsiyonsuz araç bulunmadığı dönemde bu şekilde kaporası düşen 2 araç denk geldi, birisini aldım zaten. 

2 yıl önce peşimizde koşan satış temsilcilerinin yerini artık bizim onların peşinde koştuğumuz bir döneme girdik. 

 
Merhaba , Araç arayış sürecinde,tek tek bayi arama yerine.Doğus otonun merkezinden hangi bayide ne araç var. Ya da gelecek olan araçlarla ilgili bilgiyi, tek bir yerden sorgulama kolaylığı varmıdır.
0212 335 04 44 

Doğuş Otomotiv'in ithal ettiği tüm araçların stok bilgisini sorgulayabileceğiniz telefon numarasıdır. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@tiesay Bilgi için teşekkürler hocam. İstanbul bayilerini ararım artık. Şehir dışı işi zor benim için bayi olarak.Doğus olarak bir ihtimal İstanbul bayilerine gönderim yapıyorlar en azından.

 
@MSE Bilgi için teşekkürler hocam. Çarşamba günü ararım.

 
@MSE Bu bilgiyi yeni gördüm, çok teşekkürler hocam. Tüm bayilerin stoklarını kontrol edebiliyorlar gibi görünüyor, çok yardımcı oldu.

 
  • Beğen
Tepkiler: MSE
Stok var denilip farkli bayiye yonlendiriyorlar, sonra biz onu opsiyonladik diye gecistiriyorlar. O sistem pek güvenilir değil

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

Geri
Üst Alt