Sezgisel acc (pacc) aktivasyonu.


İlker34

Katılımcı Üye
 
Katılım
21 Haz 2016
Mesajlar
1,460
Tepkime puanı
1,641
Konum
İstanbul
İsim
İlker bal
Merhaba arkadaşlar. 2019 Eylül ayında 2017 model bir seat leon fr araç satın aldım. Tercih sebebim iki değişen parçası sebebi ile uygun fiyatı ve olamazsa olmazım anahtarsız giriş ve çalıştırma. Yalıtım ile başladığım retrofit yolcuğumuzu bugün pacc ile taçlandırdık. Tamamı benim emeğim olan bir çok donanım yükledim. Acc , şerit takip, lastik basınç, kör nokta , geri görüş, pla vs. Bugün ise son işlemim olan pacc ekleyerek aracımı satıyorum. Şimdi yeni bir araç ile (umarım passat ) yeni projelere doğru yelken açmayı planlıyorum. Saygılarımla.

9822A591-86C3-44BC-83CF-32F411B07CBD.jpeg

 
Güle güle kullan İlker abi.Yaptıklarınla uzun yıllar boyunca keyif alınacak bir araç çıktı ortaya.Hele son eklenen sezgisel acc pastanın çileği oldu👍Eline emeğine sağlık.Benim aracımda da emeğin çok sayende izleyerek birşeyler öğreniyoruz.Herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun.

 
vallahi hayırlısı olur umarım ne güzel şeyler yapmışsın tebrikler...

 
Eline sağlık İlker abi. Leon’dan sonra Passat'ı doldurması da zevkli olacaktır.  :)  Hayırlısı olsun.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel bir özellik, güle güle kullanın hayırlı satışlar İlker bey :)

 
@İlker34

Hocam aracınız cidden emek harcanarak yapılmış, çok da keyifli görünüyor.

 İnanıyorum bu uygulamaları öncelikli olarak keyif için ve kendi zevkiniz doğrultusunda yapıyorsunuz. Benim sormak istediğim ise bu gibi uygulamalar sonrası yapılan masrafların (emeği saymıyorum) satarken maddi olarak birebir karşılığı alınabiliyor mu?

Yoksa sadece gerçekten değerini bilen bir kişiye satılması durumunda mı bu maliyetleri çıkarabiliyorsunuz? 

 
@tiesay hocam dediğiniz gibi keyif ön planda . Ama satarken de acele etmeyerek kıymet bileni beklersek tabiki değer katıyor. 

 

Geri
Üst Alt