Detaylı İç Temizlik Tavsiyesi


ycetin

Katılımcı Üye
 
Katılım
7 May 2018
Mesajlar
770
Tepkime puanı
759
İsim
Yasin Çetin
Herkese Selamlar,

Yeni aldığım aracım için detaylı bir iç temizlik düşünüyorum. Aklıma gelen ilk zibart ve sonax oldu. Tabi şubeleşmeleri sebebiyle hizmet kalitesi şubeden şubeye farklılık gösteriyordur mutlaka.

İstanbul avrupa yakasında özellikle beylikdüzü lokasyonuna yakın olması tercihim iç temizlik yaptırıp memnun kaldığınız bir yer varsa tavsiye etmenizi rica ederim. Fiyat olarak çok önemli değil önemli olan temizlik sonrası aracın mis olması. Saygılar.

 
Hocam hayırlı olsun yeni aracın çok iyi bir seçim Allah kaza bela vermesin. Temizlik için uzak gelebilir ama haliç ziebart daha önce oraya yaptırmıştım 4 yıl önce eski aracımı kullandıkları malzemedendir healde ama araç sıfır gibi kokusuda görüntüsüde o zaman yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 gün orda kalmıştı

 
@Sinanmiray teşekkür ederim hocam. Haliç çok uzak gelmeyebilir. Şirketim kağıthanede. Yalnız 3-4 gün baya uzun bir süreymiş. İlk defa yaptıracsğım için işlem süresinden haberim yoktu doğrusu.

 
Sen telefon aç sor bence yoğunluk yoksa kısa zamandada olabilir ama işin hakkını veriyolar

 
Iyi günler diliyorum. Bende esenyurtta oturuyorum. Forumdan tavsiye üzerine kıraç da bulunan specialcarworks a gittim. Sıfır aracim icin seramik yapıldı. Bayram usta herseyini kendisi yapar yanında eleman bile çalışmıyor o yüzden bütün işlemleri tek tek kendi eliyle yapıyor. Ben çok memnun kaldım. Sizede tavsiye ederim.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
@ycetin Meguiars a yaptirabilirsiniz. Bi arastirip, goz atin derim. Ben Antalya da memnun kaldim yikama icin de baska bi yere gitmiyorum.

https://www.meguiars.com.tr

Yetkili merkezleri site icerisinde mevcut

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Anadolu yakasında Detailing Dükkanı216 var, gözünüz kapalı verebilirsiniz. İlk açıldığı günden beri takip ediyorum. İşinin ehli insanlar. Pişman olan görmedim. Detaylı iç temizlik fiyatı 750 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyosam. Uygulama süresi için min 2 günü gözden çıkarın.

 

Geri
Üst Alt