1.2 TSİ yağlanmış hortum ve akü


Golfmk7

Üye
Katılım
29 Mar 2018
Mesajlar
229
Tepkime puanı
89
İsim
Erdem
Hayırlı ramazanlar, hayırlı geceler dilerim tüm herkeze. Az önce aklıma takıldı aşağı inip çektim. Motorda ufak bi hortumda yağ kaçağı var. Bu hortumun ne olduğunu anlayamadım. Sizlerinde fikirlerini almak istedim. 

Akü ye gelirsek akü yeni sayılır fakat durum gördüğünüz gibi, temizlesem de yine aynı. Gözüken bi kaçak da yok. 

Sizce ciddi bir problemi acaba?

20200509_011519.jpg

20200509_011457.jpg

20200509_011451.jpg

 
MErhaba 

Resimlerde Hortumun belli bir kısmında yag ızı olmadıgından sanki ön tarafta yağlı olan bölgeden oraya gelmiş tarzında gözüküyor. Aks başından aks körüğünden sıçramış gibi sanki.Size tavsiyem aküyü yerinden çıkartarak alt kısımlarında olan tüm boruları kontrol etmeniz yada ettirmeniz olacaktır. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Ender Sağolun hocam. Muhtemelen dediğiniz gibi yapacam. Turbo falan değil doğrumudur Ender hocam? Bana da pek ciddi bi problem gibi gelmedi de.

 
@Ender Sağolun hocam. Muhtemelen dediğiniz gibi yapacam. Turbo falan değil doğrumudur Ender hocam? Bana da pek ciddi bi problem gibi gelmedi de.
Turbo hortumu değil rahat olun. Turbo hortumu daha kalın ve ön bölgede olur ve direk anlarsınız delik kacak olduğunda. Araç çekişten düşer ses yapar vs tarzında.

 
Aynı hortum bendede o şekildi sildim sonrasında birşey olmadı bazıları hidrolik diyor banada hidrolik gibi geldi çünkü boru fren sistemine gidiyor gibi

 
@Golfmk7 hocam fren hidrolik sıvısının seviyesini kontrol eder misiniz? Bana sanki oradan gibi geldi çünkü akü kılıfının altı da ıslak gibi duruyor. Tahminimce yandan ona temas halinde oradan kaçıyor.

 

Geri
Üst Alt