Golf 1.4 tsi devir dalgalanması


curseofblack

Yeni Üye
Katılım
6 May 2020
Mesajlar
5
Tepkime puanı
1
Konum
Gaziantep
İsim
Tamer
Herkese merhaba, forumda yeniyim. Bilgi ve tecrübelerinize dayanarak golf 7 aracımla yaşadığım problemi sizinle paylaşmak istedim. Aracı agresif kullandığım zamanlarda(sürekli değil), park etmek için otoparkta rölantide beklerken devir saatinin kendiliğinden hafif yükseldiğini fark ettim. Yalnız herhangi bir sarsıntı yoktu. Gaz kelebeğini temizlettim. Ustam bunun normal olduğunu kafaya takılacak bir durum olmadığını söyledi ancak sabah işe yetişmek için yine agresif kullandım ve aynı durumla karşı karşıya kaldım. Bu durumu daha önce deneyimleyen olduysa önerilerinizi beklemekteyim.

 
@DoğanARABACI Aracın devri normal şartlarda 1000 devrin altında doğru ifade ediyor muyum bilmiyorum ama 600-800 aralığında... ancak agresif kullanıp rölantide otoparkta beklerken bu 1000 devir oluyor. Sizce normal mi? 

 
Upvote 0
@DoğanARABACI hocam gaz kelebeği temizliğinden sonra baya azaldı. Aracı devrinde kullandığımda sıkıntı yaşamıyorum. Ama devrinde kullanmayınca hafif (temizlik öncesine nazaran) bir dalgalanma hala var. Sanırım ben fazla kuruntu ettim. 

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt