Golf 7 Koltuk ısıtma montajı hk.


tgun89

Katılımcı Üye
 
Katılım
29 Mar 2019
Mesajlar
596
Tepkime puanı
309
Konum
Ankara
İsim
Taygun
Selamlar. 2015 Golf 7 midline plus aracıma koltuk ısıtma montajı yapacağım. Daha önceki aracıma yaptığım için bu işe de girişmeye karar verdim. Forumda bu konular ile ilgili bilgiler var sağ olsunlar. Ancak 2 sorum var bilenler cevaplarsa bu işe girmeden önce bana destek olacak

1- Klima panelini ısıtma tuşları olan ile değiştirirken buraya kablo çekiyor muyuz?

2- Normalde midline plus bcmleri koltuk ısıtma desteklemiyor. Değişim gerekiyor. Ancak benim aracımda fabrika çıkış sis farı var. Bildiğim kadarıyla midlinelara orjinal sis farı montajı çin bcm değişimi gerekiyor. Benim aracımda sis farı fabrika çıkış olduğuna göre bcm de koltuk ısıtmayı destekliyordur diye düşünüyorum. BCM modeli budur. "BCMMQBAB M". Destekleyip desteklemediğini bilen var mı? Kontrolünün bir yolu var mıdır?

Teşekkür ederim şimdiden.

 
Koltuk ısıtma için bcm kesinlikle high versiyon olmalı. Yani comfortline araçlar bile ne yazık ki koltuk ısıtma desteklemiyor (basic bi xenon opsiyonu bulunanlar hariç).

Klima ünitesini değişiminde kablo çekilmiyor. Eski klimanızın yedeğini alıp yenisine yükleyin. Koltuk ısıtmalı klima paneline ihtiyacınız varsa özel mesaj atabilirsiniz.

Koltuk ısıtma montajında kablo montajı sanırım 5 adetti. 4 tanesi bcm ye 1 tanesi sigorta paneline olacak şekilde. O yüzden klimaya kablo çekilmiyor.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Upvote 0
[mention=4484]Ömer Kahraman[/mention] eski klimanın yedeğini alın derken hocam? burayı anlamadım
Hocam long coding ini kopyalayıp bir word belgesine yapıştırın. Adaptasyon kısmınında yedeğini vdcs ile alabilirsiniz. Bir excel dosyasına kaydediyor. Taktığınız ünitenin kodlamaları ile aracınızın uyum sağlaması açısından dedim. Genelde problem çıkmaz ancak aracınızdan bir parça değişiyor sonuçta. Temkinli olmakta fayda var.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Upvote 0
@agacmalzeme Henüz tedarik etmedim. Şu bcm işini netleştirmeye çalışıyorum. Daha önce araştırdığımda bendeki bcm nin uyumlu olabileceği söylenmişti.

 
Upvote 0
Pedler Türkiye'de çok pahalı araştırdığım kadarıyla. Ben uygun bir fiyat bulsam hemen alıp takacam ama bulamadım. En az isteyen 3bin TL istiyor. Sizin varmı baktığınız biyer

 
Upvote 0
Upvote 0
@Aliiii Bunu ben de gördüm. Vergiler ile trdeki fiyat ile aynıya geliyor neredeyse.

 
Upvote 0

Bende konusu gelmişken bir soru sorayım aracım 2018 midline plus fabrika çıkışı Yağmur far sensörü ve hız sabitleme var. Sis farı ve park sensörü taktırmak için bcm ünitesi var mı aracımda.

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt