GOLF AMBLEM ve YAZI FONTU (RENKLENDİRME)



Arkadaşlar merhaba, aracımı satmadan önce internet sayfalarında golf için neler var diye bir gezindim fakat çok böyle ufak dokunuşlarla arabayı güzelleştirecek şeylere kendi adıma pek denk gelemedim. Kuzenimin Seat Ateca'sı için konfor seti almaya geldim www.graficar.com.tr adlı sitenin sahibi arkadaşının yanına geldik ve ben de Golf için amblem ve yazı fontlarının boyutunu aldırdım farklı renklerde üretime başlamasını önerdim ve arkadaş da çok iyi olur diye bir ölçü aldı. Muhtemelen 1 hafta-10 gün içerisinde üretimde olmuş olur. Çok maliyetli olmayan ucuz şeyler ama arabayi da güzelleştiren bizleri de mutlu edecek şeyler olduğuna inandığımdan böyle bir fikir attım ortaya. Forumdaki dostlarım için belki güzel bir şeyler çıkar ortaya.

Ekli dosyayı görüntüle 31410

Ekli dosyayı görüntüle 31411

Ekli dosyayı görüntüle 31412

Ekli dosyayı görüntüle 31413

Ekli dosyayı görüntüle 31414


@frknyldrm nereden alabiliriz bilgin var mı logo stickerı siyah
@sergentunc Hocamın aracından ölçü alınmış, onun yapılmasını beklemek lazım. Ben Türkiye'de satan görmedim, attığım görsel yurtdışından.

 
Engin Abi böyle fikirlere açıktır ve hoşuna gidiyor fikir alışverişi yapmak. Stop çerçevemi kendisinden almıştım, hatta Golf 7.5 standart stop çerçevesi görselindeki araç benim aracımdır. :)

Ekli dosyayı görüntüle 31415

Ben kendisiyle konuştuğumda 5 dakikada birçok fikir geldi aklımıza, hepsi de basitçe yapılabilecek şeyler.  (y)

İnternette karşılaştığım ve beğendiğim birkaç sticker modelini de kendisiyle paylaşmıştım hatta.

Biraz vakit ayırıp çok güzel işler yapılabilir. 

Ben arka logonun içini araç rengi, kromunu da siyah yapmak istiyorum ama önce bu logo üstü sticker gelsin onu deneyelim.

Teşekkürler.  (y)
Sağolsun, çok ilgilenmişti bende kayar ledli stoplara sticker alırken. Hatta 2.kez göndermişti stickeri, ilk gönderdiği yanlış kesim olmuştu. 

Bu görselede benim aracı koymuş. :)

Screenshot_20200430-203050_Chrome.jpg

 

Geri
Üst Alt