Golf 7 Ayak Aydınlatma, Kapı Aydınlatma ve fazlası


Noswagen

Üye
Katılım
19 Kas 2015
Mesajlar
38
Tepkime puanı
0
İsim
Hakan
Arkadaşlar Merhaba...

Direksiyon için parçaları aldıktan sonra montajı kıra sürede yapıldı ve gayet güzel çalışıyor. Dikkat etmeniz gereken bu işi yaparım diyen yerlere ısrarla söyleyin Gateway değiştiğinde araç kendini parça korumaya alıyor ve online bağlanılarak Almanyadan kod ile aracın şasesine işliyor ve aktif hale geliyor. Parça korumaya  almıyor diyen yere yaptırmayın orada kalır uğraşır basınıza iş alırsınız.

Ayak altı aydınlatmaları orjinal soket sokete taktık ve gayet güzel oldu, burada dikkat edilmesi gereken aracın menüsüne ışık siddet ayarını getirebilmek bunu kodladı ve menüden kısıp açabiliyorum. Kapı içi reflektör aydınlatmalarını yine soket sokete orjinallige uyarak yaptık. 10.2 ekran multimedya cihazı montajını yine yaptık fakat geri söktük geri görüş kamerasıyla birlikte tekrar takacagız.

2150_d593b92b5c57bb66c4d3fcfdc482315cf2307ab7.jpg

2152_c530670884aa08feb0a470d071fbcfc8301e9053.jpg

2154_98829cea5a6db041b32c89ac6309a2ecad205c5c.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Resimlerle işlemler....

2158_534e8df77db320bb4b38a3ef5d2d375dc3c1f87a.jpg

2162_294d34dee0c6db72313fbc81cd87789fa4b1d05f.jpg

2164_169734f0e020746a4e0b84386ec8c677861b43d5.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Noswagen dedi:
Arkadaşlar Merhaba...

Golf 7 Midlineplus aracımı aldıktan sonra eksiğini cok hissettiğim tuşlu multifonksiyonel direksiyon için Ali Delen ile görüştüm. Ali abi daha önceden tanıdığım araçlarımı gözüm kapalı emaet ettiğim işinin ehli, dürüst ve Vag Store mağazasının işletmecisidir. Bana parcaları sen al daha uygun olur dediğinde daha da mutlu oldum.  Parçaları uzun bir sürecten sonra temin edip hepsini aldıktan sonra Ali abiyi aradım pazar günü kapalı olmasına rağmen beni kırmadı ve pazar günü montajını yapmak üzere sözleştik.

Direksiyon için parçaları aldıktan sonra montajı kıra sürede Ali abi tarafından yapıldı ve gayet güzel çalışıyor. Dikkat etmeniz gereken bu işi yaparım diyen yerlere ısrarla söyleyin Gateway değiştiğinde araç kendini parça korumaya alıyor ve online bağlanılarak Almanyadan kod ile aracın şasesine işliyor ve aktif hale geliyor. Parça korumaya  almıyor diyen yere yaptırmayın orada kalır uğraşır basınıza iş alırsınız.

Ayak altı aydınlatmaları orjinal soket sokete taktık ve gayet güzel oldu, burada dikkat edilmesi gereken aracın menüsüne ışık siddet ayarını getirebilmek bunu Ali abi kodladı ve menüden kısıp açabiliyorum. Kapı içi reflektör aydınlatmalarını yine soket sokete orjinallige uyarak yaptık. 10.2 ekran multimedya cihazı montajını yine yaptık fakat geri söktük geri görüş kamerasıyla birlikte tekrar takacagız.

Aracın açılabilecek ne kadar özelliği var ise açtık.

Ankara'da montaj ve kodlama için Ali Delen Vag Store diyorum başka bir şey demiyorum.

ÖNEMLİ OLAN İŞİ YAPTIRMAK DEĞİL, ARACINIZA İŞİ YAPTIRIRKEN İÇİNİZİN RAHAT OLMASI VE YAPAN İNSANIN ARACI TANIMASI ÇOK ÖNEMLİ.
Değerli Hocam;

Hayırlı olsun.

Faydalı bir bilgi paylaşımı. Teşekkürler.

İstanbulda ki alternatif var retrofit için.

Ankara'da sanırım bu ilk yapabilen özel servis.

Dilerim İzmir'de de açılır böyle işletmeler.

 
@Noswagen

ankara için alternatif güzel bir adres oldu hocam bizim için. referansınıza teşekkür ederiz

 
Ankara'da yapabileceğini söyleyen birkaç yer daha var. Nasıl yapıcaklarını sorduğumda tuşları takıp Getway değiştirip kodladığımda çalısıyor diyor. Biraz daha detay sorduğumda takılıp kalıyorlardı.  Buradan anlıyoruz ki bunu daha önce yapmamış... Yabancı forumlarda dahil araştırdığımda GOLF 7 de aracın Getway de dahil birçok elektronik ünitesinde parça koruma sistemi aktif. Parça değiştiğinde araç korumaya alıyor ve olduğu yerde birçok fonksiyonu çalışmayarak kalıyor.  Bunu görmek icin önce pazar günü denedik ve gördük sorunu parça korumayı aşamadık. Eski  düzene dönüp bıraktık. Hafta içi tekrar gidip lisanslı program ile bağlanıp online olarak araca ve sasesine işledik ve anında çalıştı. Şu an sorun sıfır...

Ankara'da 5 yıldır farklı farklı vw modelleri kullanan ve 4-5 araç değiştirmiş  birisi olarak zaman içerisinde Ankara da birçok yer ile tanıştım fakat hiçbirisi profosyonel değildi. Ali Delen ile tanıştıktan sonra gecen süreçte her  aracımı güvenle emanet ettim sadece yol göstermek icin bu konuyu açıyorum insanlar araçlardan anlamayan yerlerde perişan olmasınlar istiyorum.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Noswagen

Öncelikle böyle birşeyi paylaştığınız için teşekkürler. Ben de midline sahibiyim. Ayak aydınlatma ve kapıdaki ışığı ben de yaptırmayı düşünüyorum. Bunları siz satın aldınız montajını mı o yaptı. Ne kadara yaptı montaj işini ?

 
Ben aldım Ali abi uyguladı. Montaj için fiyat vermem uygun olmaz ben uzun süredir tanıdığım ve farklı hukukum olduğu için farklı fiyat aldım. Yine fiyatları dışarıya göre uygundur. İletişim bilgilerini kartını ekledim dileyen fiyat ve bilgi için arayabilir.

0533 389 93 20 Ali Delen Ankara Wag Store ...

 
Noswagen dedi:
Ben aldım Ali abi uyguladı. Montaj için fiyat vermem uygun olmaz ben uzun süredir tanıdığım ve farklı hukukum olduğu için farklı fiyat aldım. Yine fiyatları dışarıya göre uygundur. İletişim bilgilerini kartını ekledim dileyen fiyat ve bilgi için arayabilir.

0533 389 93 20 Ali Delen Ankara Wag Store ...
Hocam nereden aldınız bu konuda bilgi alalım ;) Ali Beyi de forumumuza davet edin isterseniz. Uygulamalarını paylaşsın ;)

 
@Noswagen

kardeş öncelikle bu bilgileri ve resimleri paylaştığınz için teşekkürler. gerçekten bu işlerin ehli ustaları bulmak çok zor. dediğin gibi bi yerde tıkanıyorlar, deneme yanılma yöntemine dönüyorlar. dolayısıyla araca ve cebinize zarar veriyorlar.

bendede midline plus golf var ve araçta en çok eksikliğini hissettiğim bu fonksiyonel direksiyon. önceki aracımda alışmıştım, en boş donanımında bile fonksiyonel direksiyon ve bluetooth vardı. maalesef bunda yok ve vw neden koymamış anlamış değilim. herşeyde opsiyonel olmazki, herşeyide para ile satmak olmazki. buradan vw ne kocaman bir  :- .bence artık bir zorunluluk fonksiyonel direksiyon.

şu jant işin bi halledeyim sıra onada gelecek inşallah. 175usd fonk. direksiyon seti, gümrüğe takılmadımı.

 
Satıcıyla konustum 45dolar yazdı  gümrükte sorun çıkmadı. Sepete ekleyip satın al dediginde satıcıya mesaj atıp söylüyorsun. Jant arabanın dışında ve bana bir  kullanım kolaylıgı saglamıyor. Direksiyon sürekli karşımda ve göze batıyor. Tavsiye ederim

 
Kapı altı aydınlatmalar için kapı döşemesi söküldü mi acaba ?

@Noswagen

 
@Noswagen

planlarım arasında, önce bi jant işini halledeyim sıra onada gelecek inşallah. zamanı gelince özelden görüşürüz. ben aracın dış görünüşünede önem veriyorum. 15'' jant golfe hiç yakışmıyor. çok ufak kalıyor. 16'' olsa neyse, idare eder, o kadar üzerinde durmazdım.

 

@Onur Tabi hocam sökülmek zorunda, bende aldım ama benimkiler VW logolu. Kapı başına da 35TL ücret istediler, kablolar ve tüm montaj dahil. Müsait olduğumda gidip yaptıracağım.
 

Geri
Üst Alt