Verona Jant


Han78

Üye
Katılım
29 Kas 2018
Mesajlar
98
Tepkime puanı
25
İsim
Seçkin
İyi günler dover jantlarımı değiştirmek istiyorum iki seçeneğim var ya orijinal dijon bulup alacağım ya da replika 18 durban-proteria bunlara bakarken Verona buldum ikinci el bana yakın olduğundan düşündüm 500 km kullanılmış satılmış araç jant lastik sıfır ayarında sizce yakışır mı ? Çıkan aracın fotosunu atıyorum.Passat'a alistigimizdan mi yoksa güzel olmamış mı tam karar veremedim.

IMG-20200429-WA0001.jpg

IMG-20200429-WA0005.jpg

 
Proteria daha iyi olur bence.  Bunları yakıstıramadım. Tabi zevkler renkler değişir . 🙏🏻👍🏻

 
@Han78 Hocam jant konusunda aslında aracn rengi de önemlidir. Sizin aracınız da bu şekilde beyaz mı?

Beyaz araca dijon har zaman yakışır, ama dijon çok klasik olduğu için benim tercihim bu jant olurdu.

Bence bu jantlar yakışmış, sadece yay takılmadığı için garip görünüyor. Szde 18"  takarsanız yay takmanız gerekir. Diğer türlü durban bile taksanız çok höş gözükmeyecektir. Buna ek olarak elmas kesim, pano black ksımları olan jantlarda siyah kısım üzerinde biriken toz görüntüyü çok etkiliyor. Alttaki fotoda jant bu yüzden kendini çok belli edememiş. 

 
@Han78 Hocam eğer konfordan kaybım olmasın diyorsanız dijondan başka seçenek yok. Eğer illa 18 derseniz de kesinlikle durban tavsiye ederim. Pretoria 19'' de güzel duruyor 18'' de göstermiyor kendini ve şunuda eklemek istiyorum aracı bir miktar basmanız gerek 18'' de yoksa leylek gibi duruyor..

 
bence güzel bir jant spor yay ile daha güzel duracağına eminim :)

 
Böyle çift renk değil de orijinal görüntüsüyle 19" ve araç dip basık olursa yakışır bence. Standart binecekseniz ben yakıştıramıyorum. 

 
Teşekkür ederim arkadaşlar görüşleriniz için 18 olursa tabi yay mecburiyeti var kötü gözükecek yoksa ama bu jant basilsada passat jantı hissi verecek gibi aracım beyaz bu arada

 
@Han78 istersen araştır çıkma orjinal al ben öyle yaptım gtı dan çıkma aldım

 
Bekliyeyim biraz olmazsa dijon denk belki temiz diğerlerinin orjinaline bütçe müsaade etmiyor.

 

Geri
Üst Alt