Golf 7 midline plus jant tavsiye


Kemal007

Üye
Katılım
11 Nis 2020
Mesajlar
65
Tepkime puanı
19
İsim
Kemal üstboğa
Herkese hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar öncelikle. Arkadaşlar golf 7 midline plus aracım için dijon veya durban jant almak istiyorum. Arabanın süspansiyon sistemiyle oynamadan konforu da çok bozmadan kaç inç jant almam lazım bir de lastik taban genişliği jant değiştirdiğimde sıkıntı olur mu dışa taşma davlumbazq sürtme falan gibi.

 
Size de hayırlı ramazanlar

Bende süspansiyon yay olayina girmek istemediğimden ve konfor kaybi istemediğinden 17" durban düşünüyorum

18" güzel de konfor kaybetmek istemiyorum ve birde yay derdi cikiyor

Far ve stop değişimden sonra dover 16" gözüme kötü gelmeye başladı


Ustadlarin yorumunu merakla bekliyorum

 
Cümleten hayırlı ramazanlar. Bende de midline var. 17 Dijon taktım. Yakıt 1 litreye yakın arttı. Ancak herhangi bir taşma, sürtme olmadı olmazsa. Higline larda 17 Dijon geliyor zaten. 18 fabrika çıkış da olabilir sanırım ancak o durumda arabada bir şey değişiyor mu bilmiyorum.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Aracın süspansiyon sisteminde herhangi bi değişiklik de yapmadınız sanırım

 
Fabrika çıkışlı 18 jantlar spor süspansiyonla beraber gelmekte. Midline için 17 jant yaysız da güzel olur.

 
@HONEY 17 Durban takınca 18 kadar heybetli durmayacaktır Bülent abi. Bence hayal kırıklığı yaşatır :) 17 dijon iyidir bence.

@Kemal007 17 takınca süspansiyon vs değiştirmeye gerek yok hocam. Orjinal tavsiye edilen boyutlarda lastik takmalısınız, o da 225 45 17.

Ben Midline Plus sahibiyken 15 Lyon'lardan 17 Seat Leon FR jantına geçmiştim. Hafif dışarı bombeli bir jant olduğu için ben yakıştırmıştım Golf'te. Tavsiyem Dijon, Madrid veya Golf'e uyan 17" jantlardır. A3 veya Leon vs vs'de olur. 

/monthly_2018_03/222.jpg.88c9e23840ddfc1beb0cbe7b4836cd7e.jpg

 
Benim 16" idi 17" dijona geçtim hiçbir sıkıntı yok. Yay şart değil 17 de. Yakıtım yarım litre gibi arttı tutuş görüntü çok değişti. Konforda fark hissedilmiyor.

 
@HONEY hocam ben 17" durban aldim ay basinda.  Sali veya carsamba nasipse yaylari da takacagim. Yayli ve orjinal yayli fotolari paylasirim fikir olmasi icin.. 

 
Jant büyütüp araçlarınıza takmış olduğunuz durban ve dijon jantlar replika mı?

 
@tgun89 bende dijona geçtim ama bende böyle bir yakıt artışı söz konusu değil.

 

[mention=11839]HONEY[/mention] hocam ben 17" durban aldim ay basinda.  Sali veya carsamba nasipse yaylari da takacagim. Yayli ve orjinal yayli fotolari paylasirim fikir olmasi icin.. 
Hayirli olsun hocam

17" de yay degisim gerekiyor mu?
 

Geri
Üst Alt