golf 7.5 Aracıma İstanbulda koltuk Isıtma nerde yaptıra bilirim


Dışarıda yaptırırsanız 3-4 bin ₺civarı tutar buda bence koltuk ısıtma için pek mantıklı bir fiyat değil. Parçaları alıp kendiniz yaparsanız o zamanda 1.5 - 2 bin ₺ civarı tutar eğer yapabiliyorsanız bu şekilde yapın derim. Ama tabi seçim sizin ender elektronik bu işi yapıyor.

 
@agacmalzeme Aslında parçaları alabileceğim bir yer olsa alıp yapmak isterim daha eğlenceli olur  fakat kablo bağlantısı gibi durumllar gözümü korkutuyor :):) 

 
@FURKAN-34BJK012 Çankırı'da yım burda olsanız ben yapıverirdim🙂. Bu arada arabanın iç ve dışında birçok trim söküp kablo çektim çok zor bi iş değil. Hele bi siz biyerden başlayın zalım heryerini söktürür dayanamazsın.

 
@FURKAN-34BJK012 Çin'de 1600 ₺ civarı + türkiye vergileri. Yukarıda yapılan bi çalışma vardı o arkadaşta toplamıştı parçaları ondan daha net bilgi alabilirsiniz.

 
Daha önce yaptırıp memnun kaldığınız yer var ise tavsiye ederseniz sevinirim.
Hocam genelde tesisat ve kodlama yapanlar bile koltuk döşeme işi yapanlara ped montajı yaptırıyor. Kalan tesisat işini kendileri tamamlıyor. Geçenlerde @forjust1day hocam kendisi tamamladı bu işlemi. Tek koltuk bile saatler sürebiliyor. Bence önümüz yaz iken parça tedariği işini yaparak kışa hazırlık yapabilirsiniz.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:


Geri
Üst Alt