Direksiyon Uyumu


Furkan96

Üye
Katılım
13 May 2019
Mesajlar
207
Tepkime puanı
56
Konum
Diyarbakır
İsim
Furkan
Dostlar selamlar. Yardiminiza ihtiyacim var . Aracima r line direksiyon aldim. Bu sebepten direksiyonumu airbag haric   arkadasima vermeyi dusunuyorum kismetse. Arkadasin direksiyonunda hiz sabitleyici var benim direksiyonda hiz sabitleyici yok . Bu yuzden herhangi bir sikinti olur mu ? Gorseli de paylasayim daha aciklayici olsun.😀 Şimdiden hepinize tesekkurler.🙂

Screenshot_20200417-085500_WhatsApp.jpg

 
Bi sorun olmaz, kendi aracının direksiyonundaki çerçeve ve tuşları söküp sizin vereceğinize takması lazım ama dikkatli yapılması lazım, çerçeveyi çıkarırken tırnakları kırmadan çıkartmak önemli. Tecrübeli biri yapsa iyi olur.

 
anladim hocam . Peki benim direksiyon ne kadar eder sizce ? @CemK ( okuyan arkadaslar da fiyat tavsiyesi verirlerse sevinirim.) 🙂

 
Valla çok para etmediği kesin. 1000 lira üzeri bir çok ilan var ama satan yok. Halojen Golf 7 Stop takımı gibi, satan çok fiyat çok alan yok. 250 liraya sadece simit satanlarda vardı forumda. Arkadaşınız ise çok zorlamayın verin gitsin :) Hem onun işine yarasın hem sizin. 

 
@Furkan96 Hocam ikinci elde fiyat gorecelidir ama, Cruise Tuş'lari tek başına 400-500 bandinda satiliyo, Cerceve 250-300 eder heralde, aslinda alanin ihtiyaci da bunlar, kendi direksiyonu kotu değilse, hadi kotu diyelim o da lazım bence 1000 civari makul olur hepsi için sanki.

 
@Furkan96 hangi şehirdesiniz hocam. Hazır direksiyon varken hız sabitleyici de açabilirsiniz

 

Geri
Üst Alt