SOL KAPI AMBİYANS AYDINLATMA YANMIYOR VE SAĞ KAPI TRİM SESİ.


ozkanbayrakdar

Yeni Üye
Katılım
2 Ara 2019
Mesajlar
12
Tepkime puanı
2
İsim
Özkan
Merhabalar, 2013 model Golf 7 1.4 TSI 122bg DSG aracımın sol kapıda ki şerit aydınlatması yanmıyor, sağ tarafta problem yok. Sol kapı ledini döşemeyi sökerek bir şekilde halletmemiz mümkün mü yoksa komple parça mı değişmesi gerekiyor?0

İkinci bir problemim ise aracımı aldığımdan beri sağ kapı içinde sanki bir tel yerinden çıkmışta sallanıyormuş gibi "tırrr" gibi bir ses yapıyor. Daha önce başına gelen var mı? Döşemeyi ona göre öngörülü bir şekilde sökeyim.

Teşekkürler.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sorunları arama sekmesinden arama yaparak ulaşabilirsiniz. 

 
@ogzogz Arama sekmesinde bulamadım malesef, sonrasında konu açtım.
Resim video vs olsa direkt olarak söylenebilir. Sesin nerden geldiğini doğru tespit edin. Araç içerisinde kapı içinden geliyormuş gibi gelen ses bi bakmışsıniz klima panelinden gelebiliyor. 

Kapı ambiyansı yanmayanıı daha önce rastlamadım. Sonradan mı yanmadı? Öncedense herhangi kaza vs olmuşsa ya da daha önce kapı içlerine müdahale edilmişse olmuş olabilir. Net bi fikir yok maalesef.

 
Benim sıfır araçta sol yanmıyordu meğer cam filmi yapılırken soketi çıkmış serviste taktılar.

 
@ogzogz Arama sekmesinde bulamadım malesef, sonrasında konu açtım.
Değerli Hocam bazen forum içi aramalarda güncelliğinden dolayı aradığınızı bulamadıysanız eğer Google den golftutkusu.............. ( boşlukları arama yaptıgınız konuyla doldurup) yapacağınız aramalarda daha kolay erişim sağlaayabilirsiniz. keyifli forumlar diliyorum.

benzer konu için link bırakıyorum  (y)




 

Geri
Üst Alt