Kaput Kaplama


Acemi

Üye
Katılım
13 Ara 2019
Mesajlar
94
Tepkime puanı
77
İsim
Güneş Sevgi
Merhaba arkadaşlar, uzun suredir takip ettigim geç üye oldugum ve gec yazdigim bir forum oldu kusuruma bakmayın. İsim Güneş-Bursa.

2014 1.2 tsi İle basladigim golf yolculugu 2017 1.0 ile devam etti ve 1 ay once aldigim 2019 1.5  0 km tsi comfort ile simdilik nihayete kavustu. 
 

Konu basligi neden kaput kaplama? Bursa icinde geçtiğimiz pazar günü cam filmi yaptırmak icin (X) firmasına gittim. Gitmişken çok da emin olmamakla beraber şeffaf kaput kaplama yaptırmaya karar verdim. İse basladıktan sonra zaman zaman mekandan ayrıldım. İs tamamlandığında kaput ustunde kesim yapıldığını ve altına kıvırma yapilmadigini gordum. Başıma gelecek şeyi kabullenmek istemesemde bir umut yorum yapmadan ücreti ödeyerek mekandan ayrıldım. Bu gün seramik koruma icin aracımı kurumsal bir şirkete teslim ettim ve kaput filmini sökmelerini istedim. Ve gelen fotografta korktuğumun başıma geldigini gordum. Falçata ile yapılmış güzel bir kaput çerçevesi. Ve tabiki hiç bir koşulda düzelmeyecek.

Sözün özü, acele etmeyin, emin olun ve bolca araştırın 😊 

AAF2E3EC-5E0D-4E7F-A7EF-86A0656B57ED.jpeg

 
Allah sabır versin hocam, bu forumda kac kisi detailing ve kaplama faciasi yasadi bilmiyorum, ama hakikaten bu kaput kaplama isi icin birak para vermeyi ustune para verseler ugramamak lazim diye dusunuyorum, detailing isi yine hakkiyla yapilan yerde olabilir ona tamam ama hani cagirsalar en iyi kaput filmini cekecegiz sana bedava hatta al ustune bir miktar para verelim yok eyvallah diyip cikarim o derece facia goruyorum kaput filmi isini. Ankarada calistigim kurum otoparkinda yüzlerce arac var metrelerce oteden kaput filmli arac belli oluyor rengi sararmis, veya aracin kaportasinin parlakliginda olmadigindan direkt siritiyor. Sordugumda da yok eskigidi icin falan diyorlar eskidigi dedigi de arac 2 senelik.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam yaptırdığınız yeri belirtin, en azından başka gidecek varsa bu konuyu görüp tercihini ona göre yapacaktır. Kötü hizmet verenleri belirtmedikçe yaptığı işçilikler daha çok kişiye mal oluyor.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cok gecmis olsun.

Kaput kaplama yaptirmayin arkadaslar, bir ise yaramiyor ve dünyada bunu yapan bizden baska kimsede yok, Türkiye haric hicbir yerde görmedim.

Türkiyedeki ilk arabamda yaptirdim, söktürdügümde hicbir ise yaramadigini gördüm, paraniza yazik, birde böyle üzücü olaylar oluyor, uzak durun.

 
Arabanın  içine etmek değilde ,  Dışına etmek  böyle olur. 

bu tip sonu hüsranlı  kaput filmi / cam filmi  hikayeleri   Netflixe  filim olur anca ..   

 
Tipik bir PVC kaplama durumu. Geçmiş olsun, bence hiç birşey olmamasından iyidir. Bu gözler neler gördü, yine şanslısınız. 

 
@AhmetCakmak yakin zamanda mekanlarini ziyarete gidecegim sikayetime istinaden alacagim geri bildirimi merak ediyorum. Umarim ustaliklariyla birlikte insanliklarini da kaybetmemislerdir. İyi niyeti mi korumaya devam edecegim eger hak edilmedigini gorursem aciklarim hocam. 

 
@Aliiii arac sifir olamasa belki bu kadar koymazdi. Bide bu uzerine pasta v.b yapilmis hali ancak bu kadar duzeltilebiliyor malesef 😕 

 
@AhmetCakmak yakin zamanda mekanlarini ziyarete gidecegim sikayetime istinaden alacagim geri bildirimi merak ediyorum. Umarim ustaliklariyla birlikte insanliklarini da kaybetmemislerdir. İyi niyeti mi korumaya devam edecegim eger hak edilmedigini gorursem aciklarim hocam. 
Umarım durumu anlarlar. Ters cevap verirlerse de gerek Şikayetvar, gerek burası vs konu açarsanız Google üzerinde zaten kimin ne olduğunu görür herkes. Bu da size tecrübe ve nazarlık olsun aracınıza. Allah beterlerinden korusun.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Acemi niye açıklamamakta ısrar ediyorsunuz ki? Şikayete gittiğinizde poh pohlarlarsa hoşunuza gidip açıklamayacak mısınız? Ortada kötü bir durum var. Kötü bir işçilik var. İnsanlara yardım etmek için açmışsınız fakat Bursa bölgesinde işini iyi yapan insanları ve firmaları zan altında bırakıyorsunuz.

 
Detay kelimesini duyunca insan; özen bekliyor, bir iş yaparken başka bir yere zarar verilmesini istemiyor. Hata olabilir,  kaza olabilir. Ancak bazı kötü niyetli insanlar da yok değil.

Neymiş detay! daha sonra koruma, sonra korumanın koruması, korumanın seramiği, seramiğin bakımı, cilası, kaplaması, osu busu.. bunun adına da ticaret ya da ekmek parası derler.  tutturabildiğine.. yahu sıfır arabaya polisajla dalan var!  bi bakmışsın araba kanser olmuş. Onun adı da nazarlık..

Geçmiş olsun.

 
@farukal işini iyi yapan firmalar neden zan altında kalsın hocam ? Sonuçta iyi yapıyorlar. 2 noktaya deginmekte fayda var birincisi her esnaf, her usta hata yapar onemli olan telafisidir. Musteri memnuniyeti hizmet oncesinde ya da sonrasında sağlanırsa soyleyecek söz kalmaz.ikincisi burada bir firmadan sikayetci olmak adina yazmiyorum. Yapilan islemin tehlikesi hakkinda bilgi vermek adina yaziyorum. Eger hatalarini kabullenip telafi ederlerse firma ismini paylasmanin bir onemi kalmaz diye dusunuyorum. Benim goruslerim bu yonde 👍🏻

 
@AhmetCakmak geçen yazmıştım aslında böyle olay çok oluyor ankaradaki spomsorumuz mesela başlık açsak ihtiyacı olanlar başlık altında listelese tabi belirli bir sayı lzım yol gelecekler masraf vs güzel olmazmı acaba...

 

@AhmetCakmak geçen yazmıştım aslında böyle olay çok oluyor ankaradaki spomsorumuz mesela başlık açsak ihtiyacı olanlar başlık altında listelese tabi belirli bir sayı lzım yol gelecekler masraf vs güzel olmazmı acaba...
Abi zor malesef. ancak sponsorumuz bütün malzemeleriyle İstanbul'a gelirse olur, o da pek mümkün değil. İstanbul'dan forumumuzda detailing sponsoru olacak kaliteli ve işçiliğini bildiğimiz bir detailing dükkanı olursa o zaman böyle bir şey ayarlayabiliriz. Ya da en azından forumumuza özel fiyatlar verebilecek detailing firması çıkarsa yapabiliriz. 

 

Geri
Üst Alt