Golf 2020 Model Yeni Fiyatlar


Katılım
21 Eki 2019
Mesajlar
109
Tepkime puanı
99
Konum
İzmir
İsim
Gökhan
Selam arkadaşlar,

2020 model araçların fiyatları güncellemişler gördünüz mü ama 2019 modellerin fiyatları aynı. Onlara da zam gelir mi?

image.png

 
@gokhan_ertastr  rica ederim, yinede sormak lazim bayiilere ama bence imkani yoktur, 2020leri bile satiyor adamlar galerilere banttan inmeden

 
Bu durum ile ilgili bakanlığa önerge vermiştik. Gelen cevap çok trajikomikti " Bu konuda herhangi bir şikayet yok, bu sebeple işlem yapılmamış."  işin ilginci hadi koca Türkiye'de kimse bir şikayette bulunmadı. İyi de sizin müfettişleriniz, müdürleriniz, memurlarınız, denetmenleriniz ne iş yapıyor. Hayır, her şeyi geçtik Mv TBMM bünyesinden resmî şekilde şikayet ediyor bu durumu, araştırın haksız kazancın önune geçin diye ama maalesef durum bu

 
  • Beğen
Tepkiler: SCC
Bu fiyatlarda 2020  golf 1.0 tsi dsg düşük gözüküyor 206 bine satıyor vw bayileri.

yanıltıcı fiyat listesi misal olmayan 1.6 tdi satışta gözüküyor doğuşun 2 elde arabaların fiyatlarını dod daki araçların durumuna göre belirlediklerini düşünüyorum..

 
Sarı sitede bir galeride 5 tane 0, 2019 golf 7.5 var highline cam tavan, herif Bi r tampon takmış bir replica jant takmış. Hepsini 265 ten millete kakalamaya çalışıyor. Gerçekten el atılması lazım bu olaya artık. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
araştırın haksız kazancın önune geçin diye ama maalesef durum bu
Şaşılacak bir durum yok ki, Türkiye'de yağma ekonomisi var. Bu on yıllardır böyle, yeni değil. Sistem böyle işliyor ve herkes kendince bundan nemalanmaya çalışıyor. Ve bunda bir terslik görmüyor. En kötüsü de bu. Sahtekarlık, fahiş kazanç, yetersiz hizmet, hepsi normal karşılanıyor. Ucu bana dokunursa veryansın ediyorum, dokunmazsa umurumda olmuyor (genel ifade, benim tutumum değil).

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence satamıyorlar. Bende 2019 model 1.0 midline plus man. araç var. Sarı sitedeki tüm 1.0 midline plus man. araçları bazen arattırıyorum haftalardır hep 47-50 civarı araç çıkıyor. Geneli de hep aynı araçlar. 

 


Geri
Üst Alt