Shell’den Sağlık Bakanlığı’na akaryakıt desteği


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,763
Tepkime puanı
8,294
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
Dünya çapında 800 binden fazla kişiye bulaşan corona virüs salgını ile mücadele kapsamında akaryakıt devi Shell’den örnek bir adım geldi. Sağlık Bakanlığı’nın corona virüs enfeksiyonu ile ülke çapında yürüttüğü mücadeleye destek olma kararı alan Shell, Türkiye'deki sağlık çalışanları, ambulanslar ve diğer araçların kullanımı için 5 milyon TL değerinde akaryakıt bağışlayacağını duyurdu.

Shell & Turcas Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem, “Sağlık Bakanlığı'mızın ülke çapında yürüttüğü yoğun mücadeleye destek olabilmek adına, mücadeleye katılan bakanlık bünyesindeki sağlık çalışanları, ambulanslar ve diğer araçların kullanımı için bakanlığın uygun gördüğü şekilde dağıtılmak üzere 5 milyon TL değerinde akaryakıt desteği sağlamaya karar verdik. Bu mücadelede emeği geçen, katkısı olan herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberlik içinde bu zor günlerin de üstesinden geleceğine inancımız tam.” dedi.

Motor1

 
Umuyorum ki bu salgın, bizi ayrıştıran sebepleri zor zamanlarda bir kenara bırakıp birlik olan toplumumuz için bozulmayacak bir birliğe, kardeşliğe vesile olur.

Her zaman çatlak sesler/çürük yumurtalar olacaktır fakat istisnalar kaideyi bozmaz. Ne olursa olsun bu toplumun mayası sağlamdır. turkish_flag_by_temizel_dz8ocg-fullview.png

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt