-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
İletiler
-
Yazan: İlker34 · Gönderildi:
Vcp ile yapılabileceğini mi düşünüyorsun ?Arabadaki cihazda öyle bir özellik yok ki senin bağladığın program onu aktif edebilirsin. Senin istediğin telefondan alakalı bir durum .Telefonunda video oynatma ve bunu ekrana yansıtma mantığını anlar o adımı aşarsan zaten cihaz buna izin verir ekstra kodlamaya gerek yok. -
Yazan: cemtan · Gönderildi:
@frknyldrm sağa sola saldırdığım yok bu işe yeni başladım evet ama çevremdeki insanlara da yardım etmek istiyorum ne alakası var saldırmayla felan xaten yapıyorum çoğunu bana atıyorum video oynatma felan gerek -
Yazan: Golf835 · Gönderildi:
@Mehmet Karagöz Bu özellikten kullanım kılavuzunda bahsediliyor ama malzeme kalitesi için bir şey diyemiyorum. Onun yerine bir servis elemanının söylediğini tekrar edelim : "Almanlar 20 TL lik araba yapıyor; bizimkiler bunu 80 TL'ye Türkiye'de satıyor. Müşteri de 20 TL'lik arabadan 80 TL'lik kalite ve hizmet bekliyor.." -
Yazan: tuncer_2632 · Gönderildi:
ona benzer bir seste benden geliyor. debriyaja basınca gıcırtı geliyor yaydan gelen bir ses gibi. araç 2019 model 1,0tsi manuel. uzun süredir geliyor servise gideceğim ancak araçta hiç bir sıkıntı yok. -
Yazan: cemtan · Gönderildi:
@mbonat jetta ama ben diğer araçlara da yapmak istiyorum mesala video oynatma felan
-
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap