MIDLINE PLUS yazılım


MertHaktan

Üye
Katılım
28 May 2019
Mesajlar
363
Tepkime puanı
409
Konum
İstanbul
İsim
Mert.HT
Herkese merhabalar iyi forumlar,

Öncelikle aracım golf 7 midline 90 hp 1.6 tdi max dyn verisi 105 hp kesinlikle paket farkından yazılımı düşük tutulduğunu düşünüyorum ve sizlere konu hakkında tecrübeli olanlara sormak istiyorum..

Egzoz yaptırmadan soft bir yazılım attırmak sagliklimi ?

Sağlıklıysa ben firma ismi vermiyim fakat siz söyleyin nerde yaptırmalıyım (Benim aklımda var aklın yolu birmi diye sizlere danışmak istedim) 

Teşekkürler...

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
2cr performance.1.6 tdi 115 ps aracıma yaptırdım gayet memnunum 150 ps civarlarında şuan. 

 
@Raban7 aynı soru benim kafamdada var yazılım yaptırdıktan sonra motor ısınmadan yola çıkmama vs.. dikkat edilmesi gerekiyormu soft yazılımda 

 
@romeo68 motorun olduğu yerde ısınması sağlıklı değil dolayısıyla böyle birşey yok. Ben yazılım yaptırdım diye sürüş tarzım değişmedi. 5 depoda bir falan enjektör temizleyici ve dpf temizleyici katkıları kullanıyorum ek olarak. Başka birşey yapmıyorum. 

 
Yağ sıcaklığını takip ederek kullanmak gerek, eğer uzun süreli yüksek devir kullanılırsa yağ bakımı biraz daha erken yapılabilir böylece çok sorun olmaz ama genede uzun süreli top speed kullanmak pek sağlıklı değildir diye düşünüyorum..

 
Ben 1.2 tsi aracıma stage 1 yaptırdım, yaklaşık 15 bin Km dir kullanıyorum. 5 bin devirde 230 nM tork alabiliyorum. Aracı çalıştırdıktan sonra yağ sıcaklığı 80 olmadan 3 devir üzerine hiç çıkmam, yağ değişimi için 15 bin Km beklemem, 10 binde değiştiririm. Yağ olarak liqyMoly toptech 5w30 kullanıyorum. aaraçta herhangi bir anormallik görmedim. 

Buna ek olarak elm327 cihazı aldım ve arada sırada uzun yolda gazlarken aracın verilerini(Manifold basıncı, turbo basıncı, IAT vs...)  kontrol ederim. 

Aracımda yazılıma ek olarak pedalcommander var ikisi birlikte olunca çok keyifli oluyor gazlaması.

Marka olarak ben eskişehirde olduğum için ecufast te yaptırdım memnunum ama imkanı olan arkadaşlara rsa motorsports yada 2cr tavsiye ederim

 
@biycash aracınız kaç bin km de benimki 117.xxx bircok kisi sağlıklı olmayacağını söylüyorda..

Hayırlı akşamlar.. 

 
Ben 1.6 tdi aracımı 180k km de yazdırdım hiçbir zararını görmedim perte ayrılana  kadar 😅

firma olarak 2cr gerçekten işini hakkıyla yapıyor şu an şehir dışı imkanım olsa kesinlikle gideceğim tek firma 

 
Enjektör turbo egr dpf kontrol edilip yapılabilir . Sadece yazılımsa rsa egr dpf iptali yaptırırım derseniz paşaoğlu .

 
Bu konu benim de uzun zamandır küçük araştırmalar yaptığım bir konu. 90ps midline plus sahibiyim, yaklaşık 150ps ye kadar çıkacağını söylüyor yazılımcılar. özellikle 90ps motorda yazılım kullanan var mı gerçek kullanımda veriler ne durumda oluyor ?

 


Geri
Üst Alt