SİPARİSLER GELİR Mİ ?


Hsmpsn

Üye
Katılım
25 Şub 2020
Mesajlar
194
Tepkime puanı
322
Konum
Adana
İsim
Hakki
Araç
1.0 e-tsi Style
Herkese merhabalar, 

Forumu bir süredir yakindan takip eden biri olarak ilk mesajımı bırakıyorum izninizle.

Mart ayinin başında sipariş vermiş olduğum, Nisan’ın ilk ya da ikinci haftasında gelmesi beklenen 1.5tsi Comfortline bir aracım var. Aslinda aracı(m) demek istemiyorum bugünlerde, çünkü virüsün neden olduğu malum tablo ortada...

VW fabrikalarındaki çalışmayı ya da otomobil ticaretini şu anlık durduran bir gelişme var mi bunu merak ediyorum. Arabayi aldığım yetkili bayiye sormak istemiyorum çünkü onlardan olumsuz birsey duymak beni çok üzecek. Öncelikle sizlerin bildiği birsey varsa ya da benimle ayni durumda olan üyeler bildikleri varsa paylaşabilirlerse sevinirim.

Simdiden teşekkürler, sagliginiza dikkat edin 😷İyi forumlar

 
Hayirli olsun yeni araciniz

Maalesef size ne buradan ne de yetkili saticiniz sorun yok dese bile yasanan olağanüstü durumdan dolayi net bilgi veremez.

Aracin yuklenecegi ulkeden planlanan tarihte yola ciksa bile ulkemizdeki liman gümrük islemleri yavaslayabilir uzayabilir

Kisa bir sure sonra bizde de yasal sokağa cikma yasagi gelir diye düşünüyorum çünkü olaylar cok hizli gelişiyor.

Bu kötü günleri isallah en kisa surede kayipsiz atlatir gule gule kullanirsiniz

Beraber tatlisini da yemek nasip olur

 
Upvote 0
Dua edin de tek derdiniz bu olsun. 

VW Almanya dışında çok sayıda fabrikasını kapattı geçici olarak. Dün de Wolfsburg'ta yönetim kurulu toplandı, Cuma itibariyle üretimi ara verme lkararı tartışılacaktı, ama ne karar çıktı bilemiyorum. 

Sonuçta şu anda ciddi bir belirsizlik hakim, sağlıklı olmaya odaklanıp, aracın gelişini de zamanın akışına bırakmak en doğrusu. Yaşamınızdaki öncelikli hedefiniz araba sahibi olmak değil, ailenizi ve kendinizi salgından korumak olsun bir süreliğine. Kritik bir dönemden geçiyoruz ve durum ciddi.

 
Upvote 0
@krym 

hocam kesin bi fiyat yok tabi, 180-190 aralığı konusuldu, ama şimdiki kura bakilinca 200ü bulur tahminimce.

Donanimlar Comf. ilave olarak sürüş konfor+ışık paket

 
Upvote 0
Benim sipariş verdiğim aracın durumu bu şekilde 2 gündür fakat kurdaki dengesizlik yüzünden faturalandırılması yapılamadı henüz yani fabrikalarda üretim durması bir yana kur böyle dalgalı hareket ettikçe yeni araç almak zorlaşacaktır ülkemize gelse de...

2A20759A-DA5E-4172-B2B6-174C17F2C414.png

 
Upvote 0
@HerringboneGear 

şimdiden hayırlı olsun, umarim en kısa zamanda arabanıza kavuşursunuz. Ben cok heyecanlıydım ama artık ne istek ne heyecan kaldi. Zamana bıraktım. Geldiğinde fiyatini degerlendirir bir karar verim, cok da gecikirse MK8 ya da diger alternatifleri düşünmeye başlarım. 

aslinda gecikmesi iyi olabilir, bu işlerden çok anlamam ama Eurodaki artiş biraz balon gibi duruyor. Sular biraz durulduğunda ben yine 6,90 seviyelerine ineceğini düşünüyorum. Ama burası Türkiye.. Yarin sabah Euro 10tl de olabilir 🤷🏼‍♂️

 
Upvote 0
@krym 

hocam kesin bi fiyat yok tabi, 180-190 aralığı konusuldu, ama şimdiki kura bakilinca 200ü bulur tahminimce.

Donanimlar Comf. ilave olarak sürüş konfor+ışık paket
@Hsmpsn Camtavan yok sanirim, gecen senenin sonunda bu arabalar 165-170 bin lira arasina satildi. Gümrükten gectigi andaki merkez bankasi kuru ile TL olarak faturalanir, hayirlisi.

 
Upvote 0
@Hsmpsn Teşekkür ederim belli bir zam durumunu kabullenmiş durumdayım fakat zam oranı 20-30 bin tl civarında derlerse vazgeçeceğim. Bu ortamda araç satışları nasıl olacak göreceğiz, aracımı satmamış olsam kesinlikle nakit para bağlamazdım fakat gel gör ki ihtiyaç. Sizin içinde hayırlı olmasını dilerim.

 
Upvote 0
@HerringboneGear merhabalar hocam,

biraz konuyu hortlaticam ama, özel degilse sizin aracin durumunu öğrenebilir miyim? Geldi mi aracınız ?

 
Upvote 0


Geri
Üst Alt