Kasko tavsiyesi


Yigit3735

Üye
Katılım
24 Nis 2016
Mesajlar
289
Tepkime puanı
127
Konum
Şanlıurfa
İsim
Yiğit Öz
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Aracımın kasko vakti geldi. Ray sigortadan fiyat aldım. Tavsiye eder misiniz ya da uzak dur diyen var mıdır? 

Teşekkür ediyorum herkese kazasız sağlıklı günler

 
Hocam sigortan.netten yaptırın. İstediğiniz yerlerden birkaç fiyat alın sonra sigortam neti arayın. İşinize gelirse ilk telefon ile aramaya özel %7 geri iade ediyorlar ben öyle kasko yaptirdim. Firma güvenilir.

 
@typhoons hocam ben de sigortam.netten fiyat aldım. En ucuz Ray sigorta cıktı. Ama poliçe detayına ulaşamadım. İmm vs gibi bilgilerini gördükten sonra yaptırmayı düşünüyordum. 

Siz sigortam.net iyidir, güvenilirdir diyorsunuz yani. 

Tesekkür ederim tekrar 

 
Bende sigortam.net e yaptırmayı düşünüyorum açıkçası.Ama iyi bakmak lazım ,bazı poliçelerde şöyle diyor onu anlamadım;

Hasar gören parçanın onarım imkanı yok ise rekabet kurumunun 2005/4 nolu tebliğine uygun olarak sigortacı tarafından tedarik edilir.

Sanırım muadil parça anlamına geliyor.Orjinal parça garantisi varsa yaptıŕılabilir.

 
Birkac gun once ray sigortadan 2 aracimizi kaskoladik. Sigortam.net isi biraz oldu bittiye getiriyor. Soyle yaptim: musteri temsilcisinden ray sigorta policesini mail istedim. Atmak istemedi, konusalim vs. Illa mail’i aldim. Inceledigimde fiyat avantaji icin imm 100bin tutulmustu (en dusuk fiyat bizde demeleri biraz burdan) ben bulundugum ildeki acente ile gorusup yaptirdim daha ucuza geldi.

Bu aralar ray sigorta uygun fiyat veriyor, muhtemelen police acigi var. Anadolu sigorta 4200ken Ray sigorta 1800 cikti.

Bulundugunuz ilde yetkili servisle anlasma varsa, servis secimi kisitliyi secebilirsiniz. Bir durum oldugunda direkt yetkili servise cekebilirsiniz. Parcanin sigortaci tarafindan yetkili serviste tedarigi cok mumkun degil (yetkili kabul etmez) e muafiyet de yok,ve anlasmasi var aksi bir durumda hakemden doner.

Ben acentede de hemen imzalamadim. Iki policeyi de aldim okudum (hatta birinde mini onarim yoktu eklettim) 2 gun sonra kaskoyu yaptim.

Policenizi bir defa okumadan asla asla kasko yapmayiniz.

 
@typhoons hocam ben de sigortam.netten fiyat aldım. En ucuz Ray sigorta cıktı. Ama poliçe detayına ulaşamadım. İmm vs gibi bilgilerini gördükten sonra yaptırmayı düşünüyordum. 

Siz sigortam.net iyidir, güvenilirdir diyorsunuz yani. 

Tesekkür ederim tekrar 
İmmm olayını geçen öğrendim kaskoda aranması gereken en önemli kısım bence, 50-100 lira verip sınırsız yapmak gerekli diye düşünüyorum.

 
Axa dan yeniledik kaskoyu, onceki sene 100 bin IMM vardi 40 TL farkla 500 bin IMM yaptirdik, kesinlikle konusulup IMM arttirilmali

 
  • Beğen
Tepkiler: Ysn
2018 ocakta sıfır araba al 121 bine !

2020 martta 175-180 bin lira 2. El değerine zıplasın..

Şubatta Kaskoyu 1300 e yaptırdım ! (İmm sınırsız)

2300 olsa mecbur

3300 mecbur 

4300 de pes ederim ....arabanın fişi çekilir! Arkasından bakıp iç çekilir ve veda 

 
VW yetkili servis ile calisan sigorta firmalarini tercih etmenizi tavsiye ederim,

Anlasmali olanlar: Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Allianz Sigorta ve Anadolu Sigorta

Avantajlari: (en önemlileri orjinal yedek parca ve ilk yilda pert olmasi durumunda sifir arac parasi ödenir)

Her türlü hasar onarımı Volkswagen Yetkili Servisleri çatısı altında, yalnızca Volkswagen Orijinal Parçalar® kullanılarak konusunda uzman teknisyenler tarafından yapılır.

Aracınızın trafiğe ilk çıkış tarihinden itibaren geçecek 1 yıllık süre içinde meydana gelebilecek herhangi bir kazada, aracınızın tamir edilemeyecek derecede zarar görmesi ya da çalınması halinde 0 km araç verilir ya da peşin anahtar teslimi bedeli tamamen karşılanır.

Onarımı Volkswagen Yetkili Servislerinde gerçekleştirilecek olan Eureko Sigorta'da 3.500 TL, Axa Sigorta'da 2.500 TL, Allianz Sigorta'da 1.000 TL'ye ve Anadolu Sigorta'da 3.000 TL'ye kadarki hasarlarda ekspertize gerek olmaz. Bu sayede, onarım hızlı bir şekilde yapılır.

Kasko poliçesinin geçerlilik süresi boyunca poliçe ekinde belirtilen ölçü ve adet limitleri dahilindeki onarımlar (Volkswagen'inizin kaporta, boya, deri, vinil, kumaş, plastik aksamlarında oluşabilecek hasarlar için) yetkili servis tarafından hasarsızlık indiriminizi etkilemeden yapılır.

Anlaşması olmayan servislerde hasar tazminatının %30’luk kısmı sigortalı tarafından ödenir. Oysa Volkswagen Kasko anlaşması olan Volkswagen Yetkili Servislerinde hasar, eksiksiz karşılanır.

Cam kırılmalarında bir kereye mahsus olmak üzere orijinal parça kullanılarak hasarsızlık indirimi bozulmadan değişim avantajı sunulur.

Hasara uğrayan aracınız Volkswagen Yetkili Servisine teslim edildikten 24 saat sonra aracınızın sorunu giderilmemişse Volkswagen marka geçici araç verilir.

Araç anahtarının kaybı durumunda, anahtarınız poliçedeki limitler dahilinde ücretsiz olarak yenilenir.

Volkswagen Yetkili Servisleri hem acente hem de anlaşmalı servis oldukları için işlemleriniz tek merkezden hızla yapılır.

İçeriğindeki kasko sigortası, ferdi kaza sigortası, ihtiyari mali mesuliyet sigortası, hukuksal koruma sigortası ve kasko yardım paketi hizmetiyle her türlü risk güvence altına alınır.

Deprem, sel ve su baskını, yangın, terör, hırsızlık teminatlarında herhangi bir muafiyet bulunmamaktadır.

Hasarlar yetkili servis çatısı altında giderildiği için Volkswageninizin 2. el değeri korunmuş olur.

Volkswagen Kasko, 10 yaşa kadar olan Volkswagen marka araçları kapsar. Bu paket Volkswagen Yetkili Satıcıları, Allianz,Eureko, Axa ve Anadolu Sigorta acenteleri tarafından satılmaktadır.

 
2 yıldır generaliden yaptırıyordum gecen sene 1200e yapmıslardı u sene 1906 lıra fıyat verdıler hem ozel hem yetkılı servısten aracınızıyaptıraılırsınız dedıler ımm sı 200.000tl ıdı fazla geldıgı ıcın yaptırmadım 1 saat sonra da sıgortam.netten aradılar 1 saat once teklıf almıssınız dıye...allıanz sıgorta aynı sartlarda 1530 tl teklıf verdı pek guvenemedım sımdı yazılanları gorunce yaptıraılırmısım...ama normal cep telefonundan aryaınca tedırgın oldum dolandırıcı cıkarlar dıye cekındım acıkcası... normaldede ozel cepten mı arıyorlar ılgısı olan varmı?

 
Anadolu Sigortadan şaşmayın !  İMM herdaim Sınırsız (yani Allah korusun girdiğiniz akaryakıt istasyonu veyahut çarptığınız araç Ferrari dahi olsa, hatalı olduğunuz durumda bunu karşılar, cebinizden kuruş çıkmaz) tek sigorta olup ayrıca, Orjinal yedek parça, Kişisel eşya teminatı ve Yanlış akaryakıt dolum teminatı içerir. Diğerlerinin full, genişletilmiş yahut plus vs laflarına aldanmayın, experlerin kişisel hezeyanlarıyla uğraşmayın. 3 kuruş fazla verin kafanız rahat etsin..

 
Bu yıl Ak Sigortadan yaptırdım sınırsız İMM var, ön cam değişimi var v.s. daha bir sürü teminat.

Tavsiyem poliçeyi iyi okumanız, ucuz olanlarda genellikle kırpılmış teminatlar var.

(Bilmeyen yada araştırmayan insanları bence bu şekilde dolandırıyorlar, çünkü teminatlar şu şu diye bir açıklama da yapılmıyor mümkün olduğunca.)

İnşallah lazım olmaz ama olursa da sizi yarı yolda bırakmamalı Kasko şirketiniz.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@typhoons İlk müşterilere indirim ve güzel seçenekler sunuyorlar. Siz hep böyledir diye düşünüyorsunuz ve sözleşmeyi yineliyorsunuz. Fakaaaaat bir bakıyorsunuz daha kapsamlı ve hesaplı firmalar olduğunu fark edince iş işten geçmiş oluyor. Benim başıma bu geldi! Hem bitim tarihine yakın rutin bilgilendirme yapmadılar -iyi ki yapmamışlar- kurtuldum hem ikinci sözleşme diğer firmalarda çık daha hesaplı çıktı. Yani kapsamlı ve hesaplı olanı bulmak için araştırmak lazım. Biri iyi diye düşünüp devam etmemeli. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bende ilk poliçe için söylemiştim. %7 iyi indirim. Benim kaskom full herşey dahil ve imm sınırsız 1582 liraya yaptırdım.

 

Geri
Üst Alt