205-55-16 Lastik Önerisi


ali_burkay

Üye
Katılım
21 Eki 2018
Mesajlar
376
Tepkime puanı
416
Konum
Antalya
İsim
Ali
Arkadaşlar aracım Golf 7 1.2 TSİ Dsg 2016 model Kasım ayı çıkışlı, km olarak 50 bini. Bugün devirdim, ancak beni rahatsız eden bir durum var, aracımda lastik sesi epey fazla gibi, ve birazda lastikler bana sert geldi, daha önce 17 Dijon jantlı higline 1.6 tdi golf kullandım o bile daha yumuşaktı, aracımın üzerindeki lastikler dunlop sport bluresponse, nette yorumlarda genel olarak  çok sert ve sesli olduğundan falan bahsediliyor, üretim tarihi 2016 fabrikadan gelen lastikler Alman malı ancak sanırım ömrünü tamamladı, lastik önerilerinizi bekliyorum, sessiz ve konforlu olması önceliğim. 

 
Goodyear F1Asimetric modeli 

Michelin Enery sever

Continental Contact6 ,Bunlardan herhangi birisi Konfor adına sizleri üzmeyecektir.

Lakin daha uygun fiyatlara bakmak isterseniz de çin üretimi garip markalardan almaktan ise Uygun fiyata Petlas, Lassa vs de önerebilirim.

 
continental premium contact 6 konfor için öneririm 

 
Hankook ventus prime 3 kullanıyorum Ağustos ayından beri memnunum. 

 
@ali_burkay Continental Eco Contact 6 çok yumuşak ve A A sınıf lastik. Yumuşaklığından dolayı biraz erken bitiyormuş ve köy yollarına dağa taşa bayıra pek gelmiyormuş. Sadece şehir içinde asfaltta kullanırım derseniz bunu alın. 
Continental Premium Contact 5 kullanan birisi olarak yeni deseni 6 Yı kesinlikle öneririm 4-5 yıl sanki sıfır lastik almış gibi yumuşak yumuşak kullanırsınız. (Tabi yaptığınız km de önemli yılda 40-50bin km yaparsanız 1 yılda da bitirirsiniz)Tanesi 400TL civarı. Daha ucuza bulunur belki nette. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Conti Premium Contact 6 derim ben.. 350-400 arası bulunabilir..

 
Ayni konuyu daha once bende acmistim sagolsun  ustadlar continental premium contac 6 onerdi ve bende aldim.Yaklasik 1 aydir kullaniyorum gercekten cok memnunum.Herkese tekrardan tesekkur ederim.Taktigim andan itibaren ozellikle sessiz olmasi cok dikkatimi cekti ve konfor olarakta oldukca iyi.Diger lastikleri bilmem ama conti almanizi gercekten tavsiye ederim.Alirkende mutlaka internetten alin lastik basina en az 50tl kar edersiniz ben oyle yaptim.

 
Ayrica olurda bazi lastik saticalarina giderseniz onun yerine bunu verelim bu daha iyi gibi soylemlerle cok karsilastim.sakin kulak asmayin.Sunu farkettim saticilar ellerindeki stokta olan urunleri satmaya calisiyor.Sattigi urunle istediginiz urun arasindaki farki bile bilmiyorlar soru sordugunuzda anliyorsunuz.Ezberlenmis cumleleri siraliyolar.Dipnot olarak paylasayim lastigi degistirmek icin rot balans yapan bir yere gittigimde degistiren ustanin sozu; Abi bu lastikler piyasadaki en iyi lastiklerden birisi iyi secim oldugunu soyledi.

 
Uygun fiyat isterseniz sava-debica presto uhp2 kesinlikle öneririm inceleyin.

Param var diyorsan continental premium contact 6 yada michelin primacy 4 tavsiye ederim.

 
Peki bu lastik etiket değerlerindeki rakamlar gerçeği yansıtıyor mu? Goodyear 68 desibel iken continental 71-72 etiketlere sahip, mchelin 69-70, sava 67-68 bu durumda en sessiz lastik Goodyear mı oluyor, bunları dikkate almalımıyım?

 


Geri
Üst Alt