Golf 7.5 kol dayama


abdullahceyhan

Yeni Üye
Katılım
5 Şub 2020
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
İsim
abdullah
Merhaba arkadaşlar, size başıma gelen can sıkıcı olayı anlatacağım,önerilerinizi bekliyorum...

2017 golf 7.5 aracımı sattım,aracın 2. Sahibiyim,benden alan arkadaş aynı gün beni arayıp aracın orta kol dayamanin kırık olduğunu,tamamen yerinden çıktığını iddia etti,ben kol dayamayi çok defa açıp kapadım normaldi,alan arkadaş bunun tamir ücretini benden talep ediyor,sıfırının 4 5bin lira olduğunu çıkmasını taktiracagini söylüyor, bu konudaki düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum?

 
Aynı gün içerisinde söylediyse beyanı esas gibi gözüküyor. İnternette araştırın, yarı yarıya teklif edin kabul ederse. Parça numarası 5G0864207D olması lazım. Eğer aynı şehirdeyseniz birlikte gidin baktırın derim.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@AhmetCakmak  cevap için teşekkürler, ekspertizdeki arkadaşlar da baktıklarını sorun olmadığını bana söylediler,ben de normal şekilde açıp kapamıştım zorlamadan sorunsuz olarak,ayrıca 2. El aracı aldıktan sonra bu şekildeki sorunlar için araç sahibinden tamir ücreti istenmesi doğru mu? Aracimi expertiz yaptırdı ,aracim kazasiz boyasiz temiz bir araçtı,başka sorunlar da çıkabilirdi,aracı aldıktan sonra bu ve benzeri arızalar için sorumlu tutabilir mi?

 
@abdullahceyhan Hukukçu değilim ama bunun ispatlanması zor bir durum gibi. Eğer siz kol dayama sorunsuz olarak teslim ettiğinizden tamamen eminseniz izah edin güzelce. Ekspertizler araç içerisindeki aksamlara göz ucuyla bakıyorlar. Eğer büyük bir arıza olsaydı o zaman sizi sorumlu tutabilirdi ama böyle küçük bir şey için sonuç alınamaz muhtemelen. 

 
Hocam siz arabanın sahibiydiniz uzun süreler kullandınız.Benim arabamda kol dayamada bir sorun olsa bilirim bunu kesinlikle.Ama sorun sizde değil hocam sizden arabayı alan arkadaşta.İnceleyecek hocam bakacak sağına soluna.Ve çok da zor ulaşılan sümenaltı edilebilecek bir yer değil orası arabanın merkezi.Noterde sorarlar adama alacak vereceğiniz var mı diye.Sonrası bitmiştir hocam.İyi niyetle yaklaşıp kendinizi kullandırmamanızı tavsiye ederim.Hayırlı akşamlar dilerim.

 

Geri
Üst Alt