2 sene önce galericiler sarı siteyi boykot ediyordu...


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,774
Tepkime puanı
8,322
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
2 sene önce paylaştığım bir konuya denk geldim. O zamanlar döviz ve araç fiyatları makul seviyedeyken diğer bir deyişle sıcak paranın döndüğü zamanlarda galericiler fahiş üyelik fiyatları yüzünden sarı siteyi boykot ediyordu.

Aradan 2 yıl geçti, ne değişti? Araç fiyatları orantısız şekilde arttı, sarı site üyelik ücretleri de muhakkak artmıştır ama şuan galericiler boykotu bırakın sarı site olmasa araç satamayacak. Hatta galeri üyeliği üzerinden ayrı, şahsi üyeliği üzerinden ayrı ayrı ilanlar açan galericiler dolu.

O zamanlar "fahiş" dedikleri sarı siteyi fiyatlarından dolayı boykot eden galericileri, şimdi "fahiş" fiyata araç sattıkları için boykot eden, şikayet eden var mı? 




 
Şimdi win win söz konusu herkez kazanıyor hocam. 

 
şimdi "fahiş" fiyata araç sattıkları için boykot eden, şikayet eden var mı? 
Vatandaşın bu fahiş fiyatlarla araç almayı reddetmesi lazım. Ve lakin satış rekorları kırıyoruz...

Dünyanın sonu yakınmış da dünyalığımızı yapmadan göçmeyelim gibi bir ruh hali var.

 
  • Beğen
Tepkiler: SCC
Al satçılara kafayı takmışlar devlete yasa çıkartacaklar, taksicilerin über mevzusuna dönecek bu iş.

Yetki belgesiymiş bilmem ne.

Ben iş yerindeki muhasebecinin aracını alacağım, tertemiz çiziksiz kusursuz. Adamı da on yıldır tanıyorum, galericiyi neden araya sokayım?

 
@cembo satış rekoru kırıldığı falan yok, araç olmadığı için bayilerde sıra var, lanse edildiği gibi bayilerde sebil gibi araba var ve millet sırada bekleniyor gibi anlaşılmasın.

 
%60 ötv sınırı olan 215 bin tl için kapora verilen araçlar dövizin artışıyla birlikte sınırı geçtiği için 235-240 bin tl gibi rakamlar veriliyor. Kaporalar iptal edilmeye başlanmış yavaş yavaş. 

 

Geri
Üst Alt