Yazılımı araç kullanımı hakkında (golf 7.5 tdi)


Raban7

Katılımcı Üye
 
Katılım
8 Tem 2019
Mesajlar
609
Tepkime puanı
692
İsim
-
Merhabalar arkadaşlar, 

Aracımda 2 senenin sonunda garanti bitmesi sonrası yazılım yaptırdım. (2cr performance soft yazılım). Sorum şu yazılımı araç kullanan arkadaşların kullanım açısından dikkat ettiği noktaları merak ediyorum. 

5 depoda bir liqui moly dizel partikül filtresi temizleyicisi ve super dizel yakıt katkısı kullanıyorum dpf dolmasın vs diye. 

Bunun haricinde dikkat edilmesi gereken mevzuları birde sizden dinlemek isterim. 

 
4/5 yılda bir  soğutma sıvısı antifrizi  yenile  hatta  mevcut  sıvıya radyatör açıcı liq - wur  gibi orjinal ürünlerden atıp 1 kaç saat dolaş boşalttır.  temiz klorsuz su ile  bir süre kullan  g13  - 2 litre kaliteli bir ürünle  yenile tüm sistemi bu araçlarda  kısa sürede  çamur gibi oluyor antifriz. ( senin araç yeni sayılır gelçi  ağır bakıma girerken yaparsın kalorifer ısıtmaz zaten ilerde (4/5 yıl)

Yağı 10 bin değilde 7500/8000 binde bir yenile  Lique-motul-castrol  

Kısacası  yağı ve suyu  temiz olsun ... 

partikül için katkı yerine  arada rolanti  yükselince 3-4 bin  devir kullan sabit bir hızla otoban vs...  ilerde çok tıkanırsa söktürür  basınçlı sıvı ile yaptırırsın. (videoları var izlersin ytp..) 

Eski araçlarda enjektör katkısı işe yarıyodu yenileri test eden kanallarda yayınlayan kişiler oldu öncesi  1 depo sonrası şeklinde daha kötü olduğunu söyleyen çok.. şöyle bir durumda var  çeyrek depo yakıta tamamını atarsan sıkıntı   tam depoya 15 bin km de 1 katkı  en ideali gibi  14 sene kadar böyle kullandım  eski dizel aracımı enjektörü bozulmadı hiç .. ( Her 100 binde bir söküp temizlenmesi gerekiyor. aslında yurt dışında ağır bakımlarda  egr-enjektörler-partikül felan  hep temizleniyor bizde masraflı bir iş malüm şartlar.)

Motor ısınmadan yüklenme .. 

Aracınızın motor kodu nedir.  birde ne kadara yapıldı özel mesaj atarmısınız ..

 

Geri
Üst Alt