youtube kanalım ve ilk videom :)


rokhdall

Üye
Katılım
6 Tem 2017
Mesajlar
58
Tepkime puanı
35
İsim
Burak Serdar
Merhaba forum ahalisi. golftutkusunu 2-3 ay once aktif olarka kullanmaya baslayınca aklıma otomobillerlerle ve genel takip ettigim konularla ilgili bir kanal acıp paylasmak geldi.bunla ilgili calısmalara basladım ve ilk videomu paylastım. izleyip abone olup benenirseniz cok sevinirim.

aracımla alakalı montaj, vagcom, vb konularda paylasım yapmaya calısacagım. etkinliklere gelip cekmeye calısacagım umarım guzel olur.

simdiden tesekkurler.

https://www.youtube.com/channel/UCQebvdOi_O4_XtdIT5cZ8fw?view_as=subscriber



 
Hayırlı olsun Kolay gelsin 

 
Teşekkürler herkese

Bi değişiklik olmazsa cumartesi ogleden sonra aracimi cekip paylasacagim

 
  • Beğen
Tepkiler: SCC
Abone olundu


1.000.000 ulasinca fistikli dürümünü yerim


348d48f7f95eae6a890404b8acac98d8.jpg


 
Hayırlı olsun hocam, video montaj ses birleştirme kısımları güzel başarılı. Ama daha önemli olan içerikler, örnek vermek gerekirse en basitinden forumda bir tampon sökme videosu yok mesela. Yabancı forumlar bu konularda çok başarılı, daha çok bunlara ve daha birçok konuya el atarsan milyon takipçi zor değil.

 
@Golftdi tesekkur ederim. aslında ilk arac muhabbeti videomu bugun cektim ve yaklasık 6 saatlik kurgu dan sonra sabaha yuklemis olacagım. umarım begenirsiniz.

dedigin konu da kesinlikle katılıyorum. sırf bu tarz isleri detaylı cekmek icin gopro ve kafaya takma aparatı aldım. kendi aracımda ihtiyacım kalmadı ama cevremde yapacagım ilk aracın videosunu cekip paylasacagım. butun fitlerle alakalı sadece tampon degil.

iyi geceler saat 3 olmus ben hala upload etmeye calısıyorum yarın sabah da is guc var :)

 

asıl ilk golf 7 aracımı tanıttıgım videomu paylastım. umarım begenirsiniz. forumdan cokca adres paylastım. referanslara tesekkurler. begenip yayarsanız cok sevinirim.

bu asıl video oldugu icin bilgi vermek istedim merak etmeyin bundan sonra video attım diye post atmıyıcam :)



 

Geri
Üst Alt