Kaput Koruma


sefabucak

Üye
Katılım
16 Eki 2019
Mesajlar
65
Tepkime puanı
34
İsim
Sefa
hayırlı günler dilerim herkese,

Golf 7.5’a şeffaf ön kaput koruma yaptırmak istiyorum. Ataşehir/İstanbul’da kalıyorum. Yakınlarda önerebilecek bir yer var mı? Ayrıca fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı(kaliteli olsun daha uzun ömürlü sararmasın)

 
maslak tanzer... yetkili bayii... 


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@sefabucak Ümraniye'de Detailing Dükkanı 216 var ben aracıma seramik yaptırmıştım. Kaplama ürünü olarak piyasanın en iyilerinden "Stek Dyno Shield" marka kullanıyorlar tavsiye ederim.

 
@metinkar Hocam okuldan dolayı karşıya geçmek biraz sıkıntı olabilir ama yinede değerlendireceğim teşekkürler.

@ekim hocam fiyat konusunda bir fikriniz var mı?

 
Detailing dükkanı 216 gayet iyidir, Stek PPF dışında birşey yaptırmayın bence zaten. araca bağlı olmakla birlikte 1250 ile 1500 arası sadece kaput ve farlar

 
Tanzer süperdir, Llumar Ahmet yapıyor mu bilmiyorum ama iyidir. Altunizade'de Detailworks var. Stek PPF bayilerine bakabilirsiniz. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@frknyldrm Doğru bilgi haklısınız. Ümraniye üsküdar karışmış. Sağolun

 
@taakaa O fiyata çıkma kaput alır takarrım :)  bu ne ya Allahın muşambasına bak hele :)   sanki kaza anında kaputu tek parça tutacak.  :)  takılıyorum hocam kusura bakmayın.

ben izmirde 4 ay önce bir tanıdığa 400 tl ye yaptırdım. güneş olunca üzerindeki çizikler gidiyor. markasını söyledi banada ben unuttum :)   muşambadan 4 katı para kazanmadan yapmıyorlar sanırım güleyim mi ağlayayım mı :)  

 
Kaput filmi yaptırılacaksa iyisi yaptırılmalı, ucuzunu yaptırmaktansa hiç yaptırmayın daha iyi. Dandik folyo hem renk değiştiriyor hem de sökünce yapışkanını zeminde bırakıyor. Premimum araçlara servislerde yapılan rezalet folyoları görüyoruz. 

Pahalı mı? Bence de çok pahalı ama muşamba diyip geçmemek lazım, adamlar bunun ar-ge'sine vakit ve nakit harcıyorlar. :)

 
 oracal'ın kalitesinden daha düşük kaliteli folyo yaptırmayın o da şuan 400 civarı falan zaten. ne gerek var 1200tl lik stech dynio falan her yıl folyoyu yenilesem anca amorti ediyor. gerek yok arkadaşlar.

 

Kaput filmi gereksizdir bence acik ve net hele 1000 TL rakamlar inanilmaz.

 

Geri
Üst Alt