Fiyat hakkında


tcu_halil

Üye
Katılım
19 Haz 2018
Mesajlar
204
Tepkime puanı
122
İsim
Halil
Selamlar abilerim kardeşlerim 2016 comfort ışık görüş sürüş konfor paketli aracım var 37.000 de 1.2 tsi manuel hata boya yok aracı nasipse satacağım fiyat konusunda sizlere danışmak istediim değerli yorumlarınızı beklemekteyim şimdiden teşekkürler :)

 
@tcu_halil sarı sitenin önerisi resimdeki gibi; fakat opsiyonları, düşük km yi ve temizliğini hesaba katarsak fikrimce tok satıcı fiyat aralığında gider.

image.png

 
130-135 aralığından ilana konulabilir gibi ilan sitelerindeki fiyatlara bakıldığında.

 
2016.2 tsi comfort dsg 35 binde hatasız yetkili servis bakımlı. Sürüş konfor ve ışık görüş paketli aracımı geçen cuma günü 142 bin tlye verdim bilginiz olsun. 10 günde satıldı. 

 
@typhoons hocam kafam çok karışık otomatik bi şey alıcam 70 80 bandında bu aralar touareg bakıyorum 3.2 filan ama dediğim gibi kafam karışık bir öneriniz varmıdır (aile aracı düşünüyorum boyut anlamında ) 

 
@mmartins sağol hocam benim fiyatta aşağı yukarı mantıklı sayılır o zaman 10 bin civarı dsg farkı desek 

 
@typhoons hocam şöyle bir durumda var Allah var içim acımıyor değil hem temizliği anlamında hemde dengini bidaha bulamamak sıfır almadıktan gayrı, şartlar buna itiyor mecbur hayırlısı bakalım :)  rabbim herkesin gönlüne göre versin 

 

Geri
Üst Alt