İkinci el spor yay


Doganhatay

Yeni Üye
Katılım
7 Şub 2020
Mesajlar
27
Tepkime puanı
11
İsim
Doğan
Arkadaşlar merhaba, internet üzerinden sıfır ayarında eibach spor yay buldum fiyatıda uygun. Denk gelen olmuştur sahibinden sitesinde Ahmet yeşil adında bireysel hesap ile paylaşılmış baya fazla spor yay var. Daha önce alışveriş yapan oldu mu bu kişiden. Güvenilirmidir. Yardımcı olursanız sevinirim 

F1E0B277-DC0F-4460-9D5D-AAB8D189210E.png

 
Belki dükkanındaki ürünleri satıyordur hocam. Ama her ilanında araçtan çıkarıldı vs yazıyorsa şüpheli olabilir. Sarı sitede get ile alınca güvenli oluyor sanırım, o şekilde almayı teklif edin. Artık günümüzde dolandırıcılık çok kolay olduğu için dikkat edin. Görmeden almamaya çalışmak lazım.

 
@AhmetCakmak  tamamdır söylerim yaparsa o şekilde alırım öyleyse
Yayların orjinalliğini de kontrol edin öncelikle.

Ayrıca get şöyle işlem süreci

Güvence:

sahibinden Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemi ile yaptığınız alışverişlerde paranız güvence altındadır, risk almazsınız. Satıcı belirlediği kargo süresi içerisinde takip edilebilir bir kargo bilgisini sisteme girmek zorundadır. Ürün elinize ulaştıktan sonra, ürünü inceleyip onay verirseniz, yapmış olduğunuz ödeme Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından satıcının hesabına aktarılır. Satıcının belirtmiş olduğu nitelikler dışında bir ürün elinize ulaşırsa, ürünü geri gönderir ve işlemi iptal ederek ödemenizi Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından geri alabilirsiniz. Kargo bilgisi girilen işlemlerde onay sürenizi aşmanız durumunda işlemler otomatik olarak onaylanır. Bu sebeple işlemlerinizi ve onay sürenizi takip ederek ilgili süre içerisinde onay veya reddetme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Ödeme:

Ödemenizi kredi kartınız ile yapabilirsiniz. Yaptığınız ödemeyi üyelik işlemi sırasında belirtmiş olduğunuz e-posta adresinize gelen bilgi mailinden takip edebilirsiniz.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adam dolandirici hocam. Bulasmayin gorseller sahte. Size yay gonderiyor onda sorun yok. Sahibinden uzerinden sizin istediginiz yayi satin alip size gonderttiyor. Aradaki komisyonunu alip aldigi kisiye parayi oduyor. Bu normal fakat urunun durumu hakkinda hicbir bilgisi yok gormedigi urunu satiyor.

 
Ben yay buldum aracimda takili. Xt yi aramistim ellerinde yoktu. 1 ay oncesine kadar. Simdiki durumu bilmiyorum.

 
X treme tuningden geçen sene, sarı sitede 1100 tl ye verdiği ürünü, nakit olarak 1000 tl ye almıştım mağazasından. 

 

Birkaç yerde var. İlanları arayıp kovalamak lazım. Bazıları da ellerinde kalan bir kaç son ürünü karaborsa gibi neredeyse 2000 liraya satacak

 

Geri
Üst Alt