Satis icin fiyat taviyesi


krym

Katılımcı Üye
 
Katılım
23 Şub 2019
Mesajlar
2,211
Tepkime puanı
3,384
Konum
viyana-istanbul
İsim
hakan
Araç
MK8 GTI
Merhaba Arkadaslar, aracimi satmak üzereyim, yarin takas olma ihtimali var, aracim icin minimum fiyat tavsiyesi istiyorum.

Arac: 2019 1.0TSI 115bg 4500km comfortline dsg camtavan-tungsten gri, isik-sürüs paket, cizik-tramer yok

 
Sarı siteye bakacak olursak 185 bin tl diyebiliriz bence satış için. 190-195 bin liraya 2019 model ve üzeri cam tavanlı yine aynı km'lerde Highline olması da ayrı garip bir durum. 1.0 araçların fiyat konumlandırması çok değişken ve 1.4/1.5 lere göre orantısız. Karşıdaki aracın takas fiyatına göre sizin takas fiyatınız da değişir.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
170 bin hocam. Bende de manueli var. Ancak bende suntoof keyles-go renkli camlar dijon jant ve renk opsiyonlu birde koltuklar bej tavan antrasit siyah, ışık görüş ve sürüş paket var ben satsam 170 den aşağı vermem. Hee şöyle bir durum var bu piyasada da arabayı satmam.

 
@AhmetCakmak Hocam 185 binede ben satmam, kul hakki olur :) ben minimum 173 bin lira fiyat biciyorum max 178 bin lira, acaba minimum fiyatim cok mu düsük diye merak ediyorum.

 
@tuncer_2632 Hocam senin araci 160 bine satamazsin yanlis anlama, piyasanin icndeyim, manuel araclari satmak ciddi sorun, birde tumeric sarisi, satmasi cok zor, fiyat kirmak zorundasiniz

Sunroof benim arabada da var

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@krym Karşı taraf aracının fiyatını nerede konumlandırdı bilemiyorum. Takasa gireceksem bakarım karşı tarafın aracı ilan sitelerinde en uygun ne kadar, durumu nedir ne değildir. Ona göre hem karşı tarafın hem kendi aracımın ortalama fiyatını karşıya söylerim ona göre makul bir takas yapmaya çalışırım. Şu zamana kadar bayi dışında takas yapmadığım için belki de yanlış düşünüyorumdur. Şuan ilan sitelerinde aracınızla tamamen aynı km ve özelliklerde 2 tane araç var. Onlara 188 civarı yazılmış ama 10 yıl beklese o fiyatlara satılmaz. O yüzden düşündüğünüz rakamlar fena değil gibi. Karşı tarafın takas rakamı da fena değilse hayırlısı olsun diyelim. :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@krym hocam piyasanın içindeyseniz neden burda aracınızın ederini sorguluyorsunuz ki? 150 bin tl ye 1.2 tsi var bir sürü 2016 model dsg ben zaten sevmiyorumdsg yi. 2 ay önce 150 ye bir arkadaşla anlaştık o zamanda bu araba etmez bu kadar diyen arkadaşlar vardı son anda vaz geçtim. Şuan piyasası bu bence. Bu arada aracımın rengi atlantik mavi turmerik sarı değil. Birde sadece turmerik sarı arayan bir kaç arkadaş tanıyorum. Renk işi zevk işidir. Bende gri ve gri benzeri araçları sevmiyorum. Genelliklede almamaya çalışırım hep. Bu tunsten grinin de bir ekstrası yok yani benim için. Zevk işi😉 hayırlı satışlar👍

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@tuncer_2632 Hocam ben piysanin icindeyim, arastiriyorum ama ne kadar insana danissak, fikrini alsak daha iyidir, @AhmetCakmak  hocamin dedigi gibi 188 bin liraya ilana koyulmus arac var, ama 188 bine satilma imkani yok, sari sitedeki fiyatlara bakmayin, sahaya indiginizde fiyatlar degisiyor, yoksa bende sari sitedeki fiyatlara bakar 185 bin lira fiyat bicerim ama öyle olmuyor

 
A)Sarı siteye göre 182 

B)Sarı sitenin kapatılması durumunda 172

C) Bayilerde bi dünya gani gani 1.0 tsi comf olması durumunda 165 

C olarak belirttiğim Son yazdığım durum yok ! Yani sonucta böyle bi fiyata düsmeye de gerek yok! 

A da belirttiğim durumun olusmasına sebeb zaten C durumu 

B şıkkı zaten ütopya 

Araç 182! (Karaborsa piyasa yaratan distrübötör utansın)

Yanlız şunu söyleyim bizim millette boya takıntısının yanında km takıntısı da var

Araç 4500 km olduğu icin 182

20 binde olsaydı 175 biçerdim ..(ama ben 20 bindeki aracı tercih ederdim 7 bin cepte bırakırdım oda ayrı konu)

 dedigim gibi 4500 km araca sıfır gözüyle bakılır

Manuel aracı siyah beyaz tv gibi görmekten vazgeçelim .....

 
@krym trink sat ve diğer sitelerden bir ortalama fiyat bakın derim.

Merhaba Arkadaslar, aracimi satmak üzereyim, yarin takas olma ihtimali var, aracim icin minimum fiyat tavsiyesi istiyorum.

Arac: 2019 1.0TSI 115bg 4500km comfortline dsg camtavan-tungsten gri, isik-sürüs paket, cizik-tramer yok

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@typhoons Camtavan ve metalik rengi dikkate almadanki fiyati: Yani ederi 180-183 bin lira, gider mi bakicaz.

Ekran Resmi 2020-02-13 23.12.52.png

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt