Golf 7 Direksiyon Gıcırtısı


oguzkaanvolkan

Katılımcı Üye
 
Katılım
5 Eki 2019
Mesajlar
500
Tepkime puanı
355
İsim
Oğuz Kaan Volkan
Merhaba bugun direksiyonu çevirdiğimde kulagima bir gicirti sesi geldi ve baya bir kitlendim. Muziksiz gezmeyen ben artik muzik acmaz oldum sesi dinlemek icin :)  

https://youtu.be/cBVLFSABHo4

Ornek bir video buldum bu videodaki sesin aynisi fakat tek farki sadece tam sola yada tam saga en sona kadar cevirdigimde en sonda geliyor bu ses. Hareket halinde veya durmak farketmiyor en sona cevirdigimde bu gıcırtı sesi geliyor. Kimisi amortisor kulesi diyor kimisi rot kimisi burclar diyor . Alt takimin hepsini saymislar :)  ses giderek artacak bir sese benziyor . El freni gicirtisi degil simdiden soyleyeyim :)  

 
Özelden telefinu numaranızı yazın size olayı anlatayım aynısı benim aracimda da var 

 
Upvote 0
@oguzkaanvolkan hareket halindeyken tam sol yada tam sağ nasıl yaptığınızı anlayamadım ama airbag sargısı sesi gibi görünüyor.

 
Upvote 0
Bende airbag sargısı değişti bu sesten dolayı. Özellikle park ederken çok nt duyuluyordu ve direksiyonun içinde parçalar kırılıyormuş gibi geliyordu.

 
Upvote 0
@Mobydick sizdeki direksiyonu herhangi konumda devirdiginizde gelir. Ama arkadaşın sorunu tam saga yada sola kırdığında gelen ses farkli

 
Upvote 0
Ses direksiyondan gelmiyor alt takim yada amortisor aksamindan geliyor fakat nokta atisi yapmak istiyorum basina gelen varsa.

***ozellikle direksiyonu saga yada sola farketmez en sona getirdiginizde arac biraz yaylanir ya hani tam o yaylanma sirasinda oluyor

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt