Servis cam değişiminde oluşan rezalet


bf417

Katılımcı Üye
 
Katılım
3 Tem 2018
Mesajlar
1,963
Tepkime puanı
1,420
Konum
eskişehir
İsim
sedat küçük
Herkese merhaba, aracımızın 2 gün önce serviste orj cam değişimi yapıldı ilk gün farketmedik ertesi gün tavandan ön cama gelen kısımda bu yırtığı farkettik, tekrar servise gidildiğinde hatalı olduklarını kabul ettiler fakat silikonun kuruması gerektiğini ondan sonra işlem yapılacağı tamir olmazsa tüm tavan döşemesinin değişebileceği söylendi, takılan cam da pilkington e1 kodlu cam değil e20 kodlu polonya üretimli saint gobein marka cam kullanılmış orj cam mıdır bilmiyorum, her yeri içinde dışında taşan silikonlar var rezalet bir işçlik var daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Bu döşeme nasıl düzelir arkadaşlar?

IMG-20200130-WA0005.jpg

 
Geçmiş olsun hocam. Cam değişimlerinde yetkili servislerin umursamazlıkları devam ediyor bu olaydan gördüğümüz üzere. Yaparken temiz iş yapmak yerine böyle yoruyorlar insanı.

 
Upvote 0
@bf417 Geçmiş olsun kötü bir işçilik gerçektende hangi servis dostum burası bilelim gitmeyelim

 
Upvote 0
Benim de 10 gün önce ön camın yolcu taraf alt kısmı çatladı. Gidip camcıya etrafını çizdirdim bilmiyorum faydası olacak mı ama buna benzer yorumları okumuştum cam değişiminde. Böyle işçilikle değişeceklerse hiç ellemesinler çatlak kalsın öyle gezerim

 
Upvote 0
@bf417 cam değişiminde bu sıkıntılar oluyor gerekirse çizik çatlak hali ile binilmeli dediğimizde kendini bu işin ordinaryüsü kabul eden arkadaşlar bir araba laf etmişti, geçmiş olsun gerekirse tüm döşemeleri değiştirmeleri için baskı yapın.

 
Upvote 0
Kotu bir durum maalesef hocam ben olsam cam degisimini yapamayan serviste doseme degisimimi hic yaptirmam, lokal duzeltme yapilabiliyorsa o daha mantikli

 
Upvote 0
Merhaba,

Sıkıntı olmaz ise işlem yaptırdığınız servis detayını paylaşmanız mümkün müdür? Referans olarak not alalım

 
Upvote 0
@bf417 Geçmiş olsun, servisi buradan deşifre edin lütfen. 2 günde kurumayan silikon duymadım ben bugüne kadar, direklerdeki döşemelerinizi de değiştirtin. Allah bilir onu nasıl yapacaklar, can sıkan durumlar maalesef...

 
Upvote 0
@bf417 aynısı başıma geldi hocam. Döşemeyi komple sıfırı ile değiştirdiler. Önce tamir falan dediler tamir olmaz diyip diretin.

 
Upvote 0
@bf417 Hocam benimde aracıma taş sıçramıştı değiştirdim serviste herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür, banada aynı pilkington yerine polonya üretimi saint gobain takıldı araştırınca gayet yeterli olduğunu gördüm sonuçta bizim ülkemizde üretilen şişecam BMW'nin ana cam tedarikcisi kötü düşünmeyin sonuçta ana otomotiv firmaları anlaşıyorsa bazı teknik şartnameleri sağlıyor demektir.

 
Upvote 0
Geçmiş olsun. Benim aracın da direk kaplaması değiştirirken ön göğüsün içine etmişlerdi. Döşemeye bunu yapan adam umarım camın altında kaportanın görünmeyen yerine zarar vermemiştir.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Hocam çok geçmiş olsun. Ne yazıkki servisten servise ustadan ustaya değişiyor işçilik. @forjust1day tuna hocam da ben de keşan mercan da ön camları değiştirdik. İkimizde de hata yoktu. Değiştirmeden önce çok araştırmıştım bende ozellikle döşemelere zarar verebileceklerini okuduğumda, ustayla özel konuştum benim için ne kadar önemli olduğunu ve acelemin olmadığını anlatmıştım. Sağolsunlar iyi iş çıkarmışlardı.

@yusuf hocamında dediği gibi tamir değil bence de değişim yapsınlar..

 
Upvote 0
Keşan mercanda cam değişimi yaptım döşemeye zarar verirler diye korkmuştum ancak camı söken usta aşırı titizlikle çalıştı camı yapıştırdıktan sonrada en ufak bir silikon taşması yok.  

 
Upvote 0


Geri
Üst Alt