Yeni boyanan tampon rengi çok parlak


Ugur037

Üye
Katılım
21 Kas 2018
Mesajlar
117
Tepkime puanı
46
İsim
Uğur
Arkadaşlar merhaba, 

Aracımın tamponun da taş izleri ve ufak tefek sürtmelerden kaynaklı çizikler vardı yetkili servise tamamen boyattım ancak diger yerlere göre açık biraz ton farkı ve aşırı parlama var bu zamanla düzelirmi acaba Boya taze oldugu için mi bu şekilde? 

 
Aracın eski boyası güneş toz reçine yağmur gibi etkenlerle ufak ufak ton düşmesi yaşayabilir. Siz yeni boyattığınız yerde ton farkı oluşması normal. Tampon olduğu için kafanıza takmayın çok sorun teşkil etmez. Ayrıca zamanla ton farkı azalıp birbirine yakın olucaktır. 

 
Boyada henüz kılcal çizik olmadığı için size daha parlak geliyor olabilir. Arabanın kalanına da pasta cila uygularsanız aynı kıvama gelecektir.

renk tonu ise boyamaya verdiğiniz servisin alt yüklenicisi ile ilgili bir durum. Ton farkı belirgin ise şikayet edebilirsiniz. Yeni boyanan parçada henüz kılcal çizik olmadığı için çok az da olsa gözünüze daha açık bir ton gibi görünüyor olabilir.

 
Gecmis olsun

Bende tamponu komple boyattim disarida ozel serviste

Bende ton farkı olur diye bekliyordum bekledigimden cok daha iyi oldu cok dikkat edince fark var o da plastik zemine atilan boya ile kaporta zemini farkli olmasindan olabilir bilemiyorum

Bagaj su alan menfezlerin onarilmasi dahil 250 tl tuttu siz ne kadar ödediniz yetkili serviste

 
Cok inceleyince fark var gibi ama hic dikkat cekecek düzeyde degil

Bendeki bu sekilde
31248920c747d0d27406079682194d37.jpg


 
@Ugur037 zamanla aynı tonlara gelecektir ayrıca siz bildiğiniz için gözünüze batıyordur. ( araç beyazsa fark daha az belli olacaktır )

 
Yüzde yetmişbeş tutuyorsa dava edemiyorsunuz araca komple pasta cila geçin bu şekilde sorun çözülür lc9a boyu kodu akzoda birebir aynı renk mevcut

 

Geri
Üst Alt