Discovery Pro mib 2.5 Ekran


admshn

Yeni Üye
Katılım
27 Ocak 2020
Mesajlar
7
Tepkime puanı
1
İsim
Adem Şahin
Herkese merhaba arkadaşlar. Grupta yeniyim. 10 gün önce vw golf 1.2 tsi comfortline araç aldım. Üzerinde şu 12 bin TL lik discovery pro mib 2.5 diye geçen 9.5 inçlik ekrandan var. Bugün nedense direksiyonun sağdaki müzik değiştirme tuşu işlevini yitirdi. Basıyorum müzik değiştirmiyor. Ama radyoda sıkıntı yok onu değiştiriyor anlamadım. Baya ayarlarına baktım. Fabrika ayarlarına bile sıfırladım ama o tuşlar aktif olmadı. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Herkese iyi akşamlar 👋

 
Hocam reset atmayı deneyin. Discovery inin açma kapatma tuşuna 10-15 saniye basılı tutun ordan kendini resetleyecektir. 

 
Comfortline donanımında discovery pro olmuyor diye biliyorum. Sonradan alanda aracın üzerinde bırakmaz. Resim atar mısınız.

 
Şu an araba otoparkta. Yarın görsel atarım. Kutup başını söküp taksak sorun çıkartır mı acaba? 

 
Umarım çakma adroid değildir adroidlerde 9.5 geliyor cünkü

 
@yusufacs üstat çakma olacağını zannetmiyorum. Aldığım kişi serviste garantisinin olduğunu söyledi. Benim bulunduğum konum da servise uzak yaklaşık 2 saatlik mesafede. Kendim çözemezsem hafta sonu gidip soracam. Lakin bu durum başkasının da başına gelmiş olabilir düşüncesiyle gruptan sorayım dedim. Hem bu sorunları paylaştıkça ve çözümler bulundukça insanlar grubun faydasını görecektir. Ayrıca konu ile ilgili çözümü bulduğumda buradan paylaşacağım. Hepinize yanıtlarınız için teşekkür ediyorum hayırlı geceler. 

 
Kendi kendine düzeldi. Sabah arabayı çalıştırdıktan sonra medyayı açtım düzeldi. İnşallah bir daha sıkıntı yapmaz.  :)

 
Bahsettiğiniz araç profil resminizdeki araç mı? Farlar çakma kesinlikle, multi-medyayı merak ediyorum bir foto eklermisiniz ?

 
@coskun023 evet profildeki araç aldığım araç. Nereden anladınız merak ettim farların çakma olduğunu? 

 


Geri
Üst Alt