23.000 km Golf 7 direksiyon üstündeki çatlaklar


Alpostros

Üye
Katılım
24 Mar 2018
Mesajlar
81
Tepkime puanı
48
İsim
Alp
Arkadaşlar merhaba, ilk sahibi olduğum golfümün direksiyonunun üstüne çizikler ve çatlaklar var. Fotoda gördüğünüz küçük nokta halindeki çizikler 1 yıl önce olmuştu, otururken montun fermuarı çizmişti. Fakat son günlerde bu çizikler büyüdü ve bunun otururken olduğunu sanmıyorum. Bu nasıl düzeltilir, dokunması çok rahatsız ediyor, direksiyona dokunmak istemiyorum resmen. Yardımınız için teşekkürler.

IMG_20200126_150427.jpg

IMG_20200126_150422.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yetkili servise göstermekte fayda var. Garanti den değişebilir diye düşünüyorum. Çizik değil de çatlak lardan dolayı şansınızı deneyin derim. Geçmiş olsun.

 
Hocam kılıf almak az maliyetli oluyor, orjinal şekilde üzerindeki derinin yenilenmesi ise yanlış hatırlamıyorsam 1000 lira civarı. 

@Optimus Hocam kullanıcı hatası olduğu için değişme ihtimali çok çok az ama yinede şans denenebilir. :)  Şu konuda başka sebeplerden dolayı garantiden değişimler mevcut.




 
Kullanıcı kaynaklı olan bir şeyi değiştirmezler.! 

Yapmanız gereken deri temizleyici ile temizleyip sonrasında deri bakım sütü ile deriyi besleyip.,

son olarak deri kalkanı (deri koruyucu) denilen deriyi küçük çaplı çizik hasarlarından, güneşin UV ışınlarından, insan vücüdünün salgıladığı el terleme vs koruyan., sealant tarzı ürünle koruma altına almalısınız., yoksa yeni direksiyon da aldanız bir süre sonra aynı şeyler başınıza gelecektir.!! 

Yalnız bu işlemi yapmaya karar verirseniz., oto yıkamacı tayfası, sonax, meguiars vs.. markalardan uzak durmalısınız paranız ve vaktiniz boşa gider., 

Bu işlemi doğru malzemeleri temin ederek kendiniz çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz; 

En azından yapacağınız masraf ve aldığınız ürünler sizi 2-3 sene boyun direksiyonuzun ve diğer deri bölgelerin ilk gün ki gibi sıfır kondisyonunda kalmalarını sağlar; https://www.shopderiklinik.com/deri-temizleme-ve-koruma-setleri/hafif-deri-temizleyici-ve-deri-kalkani-seti.html 

https://www.shopderiklinik.com/deri-koruyucu-150ml.html?search=Deri koruyucu&description=true

 

Geri
Üst Alt