Golf 7 6.5' Ekran Hk.


ycetin

Katılımcı Üye
 
Katılım
7 May 2018
Mesajlar
770
Tepkime puanı
759
İsim
Yasin Çetin
Arkadaşlar Merhaba,

Aracım Golf 1.6 TDI BMT 110 PS COMFORTLINE DSG 2015'dir. Uzun süredir aracımın orjinal küçük olan ekranını değiştirmek istiyorum. Çeşitli araştırlamalar yaptım. Forumda da diğer arkadaşların bu konu başlığı altında çeşitli önerilerini okuma fırsatım oldu. Ender Elek. baktım açıkcası fiyat bana yüksek geldi derken geçtiğimiz gün instagram reklamında gördüğüm ardından da sarı sitede aynı reklamın ekran satışını ve fiyatını gördüm. Kısacası arkadaşlar bu tarz bir ekran kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını alabilir miyim? Bu ürün orjinal mi yoksa Çin'de Golf için üretilen ayrı bir model vs. gibi. Birde fiyat yorumu rica edicem. Tşkler.

Ürün Fiyatı : 949 TL

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-golf-7-ekran-highline-buyuk-ekran-rcd330-rcd-330-plusvideo-izleme-752500349/detay

image.png

 
çin pazarı için üretilen golflerde geliyor bu ekran. aliexpressten daha ucuza getirebilirsiniz

 
merhaba ben @zulalyol hocamdan hem 6.5 luk ekranı hem de gorus kamerasını aldım. sagolsun cook yardımcı oldu. su an urun kargoda gelince uzaktan yardımcı olacak ve montajını yapacagım. bu tarz alımlarda forumdan arastırma yapmanızda fayda var cunku yardım konusunda cok iyi ve muhattabınız oluyor. 

 
ses çıkışları ve kaliteleri farklı mı bu çin için üretilenlerin?

 
Kesinlikle farklı takıp sökmüş biri olarak. Orjinal 5.0" teyibinde bozulmadan %70 kadar açabiliyorsun. bunda durumlar çok kötü ama yinede tabiki zevk meselesi.

 

Geri
Üst Alt