H7 mini lens projector


user14123

Üye
Katılım
10 Haz 2019
Mesajlar
68
Tepkime puanı
24
İsim
Mehmet
Arkadaşlar merhaba,

Aliexpress'te gezinirken bu şekilde bir ürün ile karşılaştım sanırım halojen far içine montajı yapılıp kullanılıyor. Çalışma prensibi olarak anladığım kadarı ile led ampülün her tarafa yansıma olayını üzerindeki cut off line aparatı sayesinde engelliyor ve mercek sayesinde de ışığı topluyor.

Daha önce kullanan, deneyimleyen, gören var mıdır acaba? Benim endişem halojen far içerisindeki ampül koruyucu (cap) kısmı çıkarmak nasıl olacak?

resim.png

 
Bu ürünler benimde dikkatimi çekiyordu fakat bizim araçlarda uygulamasını hiç görmediğim için nasıl bir performans göstereceğini kestirmek çok zor.

 
Bunu direk alip taksanizda bir performans alamazsiniz isik gucu ve far tasinin icine odak mesafesi vb. durumdan tavsiye etmem

Illa halojen far a mercek takmak istiyorsaniz

Atölye Semih ınstag da takip edebilirsiniz

Standart fari söküp 2 tane mercek takiyor paylastigi videolar da güzel gözüküyor.

Ben gittim yerine güzel iscilik ve duzgun biri

Tanisip fikir almanizi oneririm

İstanbul samatya tarafinda yeri

 
@HONEY hocam bende instadan takip ediyorum ama halojen far içinde mercek bizim farlarda baya değişik görünebilir, gündüz görüntüsü baya farklı olur gibi geliyor bana. 

 
Mesela bu kısım çıkartması zor sanırım çünkü bas kısmı geniş herhalde far montaj yapılırken içeriden takılıyor o yüzden takması sıkıntı yaratabilir cesaret bulunca deneyeceğim ama bakalım o kısmı çıkartabilirsem (denedikten sonra) hemen sipariş geçeceğim 

4D2778E8-CD4C-417B-A70B-E48143382D15.jpeg

 
Stock fara mercek uygulaması yaptırmak isterseniz bahsi geçen ustalar kargo ile gelen farlara işlem yapıyorlar. Burada kargoya ve ustaya güven devreye giriyor, sizin bileceğiniz iş. Bana kalırsa kaliteli aydınlatma tayvan farlarla da böyle entel dantel ampullerle de olacak iş değil. Ya orijinal far, ya da sonradan mercek uygulaması.

 

Geri
Üst Alt